Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
Trochę im się pora roku pomyliła Ale nie szkodzi DDT jest uniwersalne
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Madness Fan
U mnie ostatnio, tak przypadkowo mój kolego nucił sobie DDT... Byłam mile zaskoczona.
Moderator
U mnie ostatnio nic nie nucą ... Taki zapieprz
W ostatnim tygodniu mało na zakrętach nie wyrabiam: Mieliśmy nadanie szkole imienia (które wcale mi się nie podoba) oczywiście uroczystość musiałam poprowadzić ja i przez mój występ w czarnej mini (nie miałam innej kiecki) teraz zdycham Great ... A to tylko początek
Ja chce WOLNE!!!!
Jeszcze troche i święta. OMG i moje cholerne TESTY OO jak ja sie boje...
Ja już sie wyleczyłam. Jeszcze kaszel został ale to tam już.... chociaz w tym momencie kaszel w miejscu publicznym to najgorsze co moze być
Moderator
Przynajmniej sie luźniej w peksie robi jak się kaszle bo się zaraz odsuwają
Totaly love Dan!
bu..! dziewczyny przepraszam! ze wam sie wcinam w temat i wogole ale ja juz nie wiem co tu sie dzieje ani nic... i wogle to slucham tylko metalu i metalu.. lubie Dana ale nie tak bardzo jak kiedys.. wiec raczej mnie tu juz nie zoabczycie. przepraszam.. wybaczcie
Moderator
Aniu szkoda że nas opuszczasz, ale wiesz co słuchanie metalu i Dana jednocześnie da się pogodzić - wiem po sobie - wiec może jeszcze kiedyś do nas wpadniesz .... Czekamy ....
Addicted to Dan
jak na razie ja też sobie troche od Dana odpoczywam zbieram siły na jego nową płyte i oszczędzam nerwów rodzicom
ale wpadam prawie codziennie (niekoniecznie sie logując) i będe nadal
i tak nawiasem mówiąc strasznie mi sie podoba Judy's love line
To dobrze, że jednak o Danie pamiętasz.
Ja wpadam codziennie. Chociaż słucham dużo innych zespołów oprócz Dana,
to i tak Danio jest moim NUMBER 1 !
Addicted to Dan
u mnie też na liście pierwszy jest Dan i nadal go uwielbiam ale staram sie jak najmniej okazywać to ja sie interesuje jego życiem karierą i muzyką żeby samej odpocząc od głupich rozmów z koleżankami i rodzicami na jego temat...
ja jestem nerwuska więc mnie lepiej nie wkurzać bo moge uderzyć
Moderator
Ja tu zaglądam razem z Jagodą prawie co dzień więc forum nie umrze Nie Jaguś?
Dan oczywiście numer jeden forever A resztę,tj. Mansona, Nightwisha i Jacksona mam egzekwo na drugim
ja też wpadam mniej więcej codziennie ale zadko co piesze jednak czasami brak czasu...
ja tez slycham wieeeeeeeeellllllle wiinych zespolow ^^^ ale danio zawsze 1