Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Totaly love Dan!
a ja mam nadzieje ze Dan zainwestowal w jakas wygodna trumne wyscilona jedwabiem xD
dziewczyny....
http://romuzyka.blogspot.com/2009/10/vi … -bomb.html
czy to pisze nasza kochana Shad?? ten negatywny komentarz...??? :O
Ostatnio edytowany przez boruweczka (2009-10-19 20:52:23)
Addicted to Dan
czyżby Dan "Ciastko" balan ja już zemdlił? no nie dobrze ale każdy ma inny gust... Shad sie nie podoba teledysk do Chica bomb a mi nie przypada do gustu nowy stroj CL ale jakoś jeszcze żyje...
i jak napisała moja nauczycielka od Kształcenia słuchu..."STRES ZABIJA!" więc próbujmy sie nie denerwować
Moderator
Dokładnie Mi też wszystko odpowiada jak najbardziej
Może mniej przepadałam za strojem CL ale ogólnie wszystko co robi i jak wygląda Dan jest dla mnie świetne
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Wielbiciel Rumunii
a wiem czytałam ten komentarz ... i musze powiedzieć że troche mnie to zaskoczyło ale cóż ludzie maja gusta i guściki i nic się na to nie poradzi. Każdy człowiek ma swoja opinie na to co nas otacza a my raczej tego nie zmienimy moim zdaniem Dan jest cudny pod kazdym względem... a to że nagrał taki a nie inny teledysk ... wyglądał tak a nie inaczej to juz tylko kwestia tego że sam Dan tak chciał a my musimy to z pokorą znieść... a jak coś sie nie podoba to już nie nasz problem... widać ze mało wytrzymałą fanką była Shad i tyle.
Madness Fan
Bądźmy obiektywne, bycie czyimś fanem nie znaczy, że trzeba zawsze uważać, że idol jest najlepszy i wszystko co z nim związane jest super... Piosenka z pewnością będzie puszczana w dyskotekach, do wyglądu Dana nic nie mam, ale teledysk mógł jednak być lepszy
Addicted to Dan
a tak wogle to w tym teledysku niektóre ruchy mi do Dana nie pasują mało ich jest ale strasznie mnie to razi za każdym razem jak oglądam ten teledysk
ale co do wyglądy DANA nie mam zastrzeżeń a co do wyglądu CL --> mi to wyglada jakby Dan (CL) przygotowybał sie na zime-szalik na szyi, buty zimowei jakaś tam kurtka
nie sory to nie jakaś tam tylko Danowa kurtka!
W końcu zbliża sie zima
Heh. Oczywiście, ze wszystko co Dana nie musi nam sie podobać. Ale coż. Przecież nie opuścimy Dana tylko dlatego, że zrobił taki a nie inny teledysk. Dan próbuje ze wszystkim, i bardzo mi sie to podoba. Bo za każdym razem zaskakuje
Addicted to Dan
Dan sie stara aby sie podobało i każdy powinien ten wysiłek docenić
Addicted to Dan
nie chce być taki jak każdy tylko próbuje sie jakoś wyróżnić i to mu się udaje za to go kocham
Moderator
Podoba mi się woje zdanie Jagoda To o niezwykłości Dana, trafione w 100%
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Tak, ale na prawde. Ma cos w sobie, nie zachowuje sie jak rozkapryszone gwiazdki. I ma wiele rozumu w głowie.
Ostatnio edytowany przez Jagus999 (2009-10-23 16:34:26)