Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
Bo Dan ewidentnie nie należy do tego typu ludzi, tzn. jak to nazwałaś 'rozkapryszonych gwiazdek' To widać, Dan jest w swój wspaniały sposób sobą i chyba to go tak wyróżnia
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Prawda oczywiście że się zmienił bo to widać ale przecież pozostał naszym cudownym Danusiem
Moderator
To COŚ strasznie ciężko zdefiniować Ja do tej pory nie wiem co to jest
Chyba wszystko na raz
Addicted to Dan
Dan jest jedynym moim idolem który trzyma mnie przy sobie już przez ponad rok więc to coś jest bardzo silne
Moderator
To COŚ jest mega-specyficzne Pewnie sam Dan nie wie co to
Madness Fan
Właśnie jakoś dzisiaj postanowiłam sobie przypomnieć czasy O-Zone i słuchałam ich piosenek. Myślę sobie, że tyle lat już minęło... Czas strasznie szybko leci.
Az za szybko...Pamietam jak zegarek spadl mi ze sciany gdy bylo trzeba przestawic go godzine w przod, a dzis juz do tylu. Przelecialo, jak nie wiem co. Jezus pamietam jak I raz widzialam DDT(pod folia malarska) a tu juz minelo 5 lat. Poprostu szok... Nie wiem dlaczego ale kazda date kojarze z O-Zone i 2004, wy tez porownujecie daty?
Moderator
Ja chyba nigdy nie zapomnę jak w wakacje usłyszałam pierwszy raz na Zetce DDT I ta kłótnia z bratem w jakim to języku i w ogóle
Wielbiciel Rumunii
ja DDT śpiewałam z siostrą ale były lajty
i to w wakacje xD
Moderator
U mnie to chłopaki w klasie wymyślali do melodii DDT piosenki Np. o Hitlerze była dobra