Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
U mnie tez Dan jest I,ale ostatnio słucham ogromu Romuzy i Dana słucham ciut mniej (1-2 dziennie). Ostatnio najwiecej słucham cudnych chichotków półrocznej Lidzi
Mam ferie, ale czas zajmuje mi moja ukochana chrzesniaczka ale i tak wpadam codziennie(zadziej pisze)...
Madness Fan
Jak masz się dobrze ferie... ja szkoła, no cóż, pocieszam się faktem jeszcze 2 tygodnie i wolne. Jak mnie tutaj dawno nie było - muszę to zmienić
Moderator
No to ja będe miała Ferie razem z Karoliną Dopiero za 2 tygodnie .... Za to za rok w pierwszej turze
Mam nadzieję ...
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
A ja mam jeszcze przed sobą ferie Ale pewnie jak zwykle na moje ferie to będzie Majorka
Bo nie będzie ani śniegu ani nic ...
Madness Fan
Wczoraj siedziałam sobie w pewnej restauracji w moim mieście (moja mama nie gotuje - brak czasu, więc odwiedzam sobie takie miejsca ) i mieli tam włączone radio. W pewnym momencie, pewna piosenka jakoś mi się kojarzyła, a że leciało to bardzo cicho nie mogłam wyłapać nic kompletnie dopiero po chwili zorientowałam się co to było
Zgadnijcie co
Moderator
W mojej klasie chłopaki non stop słuchają CB albo Ke$y - 'Tik tok'
Żebyście widziały jak mój kolega dośpiewuje to danowe 'Chica Bomb' Masakra
u mnie jak na razie cicho o CB
Ale dziś na 17 miejscu w Gorącej 20 CB w esce. bardzo się ciesze. Pomalutku i Dan nam podbije rynek muzyczny.
Może przyjedzie na HITY NA CZASIE
Ostatnio edytowany przez Jagus999 (2010-03-11 16:48:48)
Madness Fan
CB... no ale DDT też parę razy słyszałam więc nadal pamiętają... Ostatnio nawet mój kolega z klasy śpiewał sobie "numa, numa..." - także mam rozrywkowo... U mnie w szkole uczy się taki chłopak, jest ode mnie rok młodszy i urodził się w Mołdawii
- nie znam dokładnie tej historii, ale jak był u mnie kiedyś na lekcji i jakąś prezentację pokazywał to moi koledzy zapytali go dlaczego ma imię, a on, że z Mołdawii pochodzi
Ostatnio edytowany przez Karolin@ Balan (2010-03-12 21:35:26)