Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Dan Fan
Miejmy nadzieję Shad ^^
Karo 22 facetow i 8 bab? ;/ Jak fajnie macie... to u nas jest 28 bab i 8 facetow...wrr.
Z kolei w gim ino 5 lasek i 16 facetow wiec jakas rownowaga jest xD
A u mnie nie ma profili, teraz nam sie przygladaja kto z czego jak sie uczy, a spece dopiero od 2 klasy ;]
Moderator
No nadzieje można mieć. Albo będzie glupia cale życie haha
Dan Fan
u mnie jest 24 facetow i 11 dziewczyn ;p
Madness Fan
Ostatnio zauważyłam, że w Polsce coraz bardziej staje się popularna muzyka rumuńskich wykonawców
Moze tak... ze mnie sie wszyscy smieja wiec moze popularna ale raczej nie lubiana
To prawda Muszę przyznać, że muzyka rumuńskich wykonawców, których możemy słuchać w Polsce jest naprawdę świetna
Zaczęło się od O-Zone, później Akcent i Activ a teraz Morandi
Co ciekawe, najczęściej grają muzykę w stylu pop - dance a ja bardzo lubię akurat taki styl
Super
Danulka
Moderator
Zgadzam się z Danulką. Rumuńska muzyka jest najlepsza!
Do Azji:
Nie przejmuj się, ze mnie też się śmieją, że słucham takiej "chały" zamiast tego czego wszyscy dookoła. Ale przynajmniej nie popadłyśmy w nurt tak zwanej unifikacji gustów i wyróżniamy się ogyginalnością nie tak jak reszta "pospólstwa".
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
dzisiaj usłyszałam "gwiezdne jaja Dana" <hahaha> o mało nie umarłam ze śmiechu... a tak w ogole Arsa,Dana,Radu Mariusa nikt nie zna nikt im nie chce dac szansy tylko sie z nich nasmiewaja
Madness Fan
Oj nie powiedziałabym, że nikt nie zna... Wszyscy znają ale nie kojarzą. Pamiętam jak kiedyś leciało DDT na vivie, a mój tata siedział przez TV wtedy usłyszałąm tylko: "Karolina, Rumuni śpiewają"... Wszyscy moi znajomi kojarzą i Crazy Loopa i DDT, ale nie wiedzą, że CL to Dan A DDT zawsze było piosenką, która leci na dyskotekach i wiecie co? To własnie przy DDT wszyscy tańczą...
Moderator
I na tym polega ich problem - nie potrafią dać szansy innym muzykom oprócz tych, którzy są dla nich najważniejsi. Nie lubię takiego ograniczenia i braku otwarcia się na nowości, w ogólę nie toleruję "ograniczonych" osób - tacy nie mają u mnie szans na co kolwiek. Naśmiewać się każdy może. Ciekawe czy innym bylo by do śmiechu gdybyśmy My zaczęły się naśmiewać z ich idoli?
Tez nie przepadam za feel przereklamowane to strasznie, chyba juz wszedzie byli i wszystko wygrali....Mnie cala rodzina i kolezanki tez kojarza z Crazy Loop'em. Moj tatus czesto slucha radia i zawsze jak Dan akurat leci krzyczy do mnie ze Lump śpiewa...a 4 osoby w rodzinie "wytresowalam" kto to jest Dan, Crazy Loop i O-Zone i kazdy zna z 2-3 piosenki. Czy wy tez zararzacie Danem?
Ostatnio edytowany przez ArianaSi (2008-12-12 21:32:42)
Hmm... moje wiedzą kto to Crazy Loop ale się z niego nabijają... w rodzinie? hmm... tylko siostra w wieku 7 lat która na CL mówi Crazy Look
Moderator
U mnie w rodzince wszyscy wiedzą kim jest Dan i jak rzucę hasło "Crazy Loop" to też każdy wie o kogo chodzi. Najbardziej za Danem przepada moja mama. Jak był ten koncert w Bydgoszczy to bardzo żałowała, że nie mogłyśmy pojechać, ale oczywiście oglądałyśmy w TV. Mój starszy brat nie przepada za Danem, ale jak włącze Arsenie'go albo Radu to z nich potafi się nabijać bez końca i zawsze porównuje ich do Dana i w tym zestawieniu On zawsze wygrywa. Mój brat uważa, że; "z tego całego O-Zone to ten twój cały Dan najlepiej się ustawił, a tych dwóch mu do pięt nie dorasta". Tata z kolei kojarzy O-Zone od momentu kiedy do kin wchodził "Kurczak Mały". On tam w zwiastunach tańczył do DDT;).
Madness Fan
Moja rodzinka kojarzy O-Zone i CL... Zawsze jak leciało DDT, albo leci CL Mm-ma-ma albo Johanna to wołają mnie że Rumuni śpiewają Ja osobiście nie przepadam za Feel, Dodą, Ich Troje i Mandaryną, innych nawet jeśli nie lubię to potrafię posłuchać...