Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Totaly love Dan!
no pewnie ze moze liczyc ja TAM ZBYT WIELE NIE MOGE ZROBIC TERAZ DLA NIEGO ALE MOZE KIEDYS.... hehe
narazie tylko probuje robic cos by Dana przymnie nie obrazano, bo o mnie moga sobie ludzie gadac rozne rzeczy ale Dana nie pozwole obrazac
boruweczka napisał:
by Dana przymnie nie obrazano
dokladnie dana ani rusz
u mnie sie juz przyzwyczaili ale i tak mna niego gadaja
przestalam sie z nimi zadawac i po problemie
Totaly love Dan!
i dobrze Azja! tak trzymaj, z debilami co Dana obrazaja sie nie zadawac!
u nie naszczescie przyjaciele go akceptuja ;D Patryk tez, on nawet wierzy w e mnie ze go kiedys spotkam
jako jedyny chyba
te co od nich odeszlam teraz laza za mna ale mam za to 2 zamiast 5 przyjaciolek
te 2 lepsze niz te 5
Moderator
Hmm, u mnie nie było aż takich radykalnych podziałów np. w przyjaźni jeśli chodzi o Dana, nigdy się z przyjaciółką nie pokłóciłam o niego, żeby się nasza przyjaźń zawaliła...
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
taaak samo jak u mnie. chociaz mają inny gust..nie obrazają Dana...i mają do mnie świętą cierpliwość za to je kocham.
ta moje 'przyjaciolki' wcale przyjaciolkami nie byly i jeszcze do tego nagadywaly na Dana
nie pasowalam do nich
Przyjaciolki to nie mam takiej prawdziwej zeby sie o Dana klucic, choc mam 2 ale to mozna powiedziec ze siostry nawet. Z nimi sie nie kluce bo lubia troche Dana. Albo 2 naj. kolezanki ze szkoly to jedna lubi Tokio Hotel i HSM, a druga HSM to se nie pogadam, ale i nie kloce. Szanujemy swoje poglady, a z drugiej strony kazda wyciagla cos z pogladow drugiej...
zeby u mnie sie dal szanowac! to by cud byl! zadan nie moze zrozumiec tego ze go lubie, tylko najezdzaja na niego jak nie wiem
Moderator
Ludzie są niesprawiedliwi. Nie potrafią szanować wartości i ideałów innych osób, a skoro tak to jak ta druga strona ma szanować ich ideały?? Nie lubię takich ludzi. Sami nie potrafia pogodzić się z tym, że np. dla mnie to Dan jest ideałem a nie jakiś Bill z TH i narzucają im swoje ideały. I jak tu akceptować taką osobę?? Ja się nie wyżywam na cudzych ideałam to czemu ktoś strzępi się nad moimi?! Tacy ludzie nie powinni w ogóle żyć w społeczeństwie - odseparować to wszystko!!!
Dracool'ca Balan napisał:
Tacy ludzie nie powinni w ogóle żyć w społeczeństwie - odseparować to wszystko!!!
dla tego sie z nimi nie zadaje a pozatym sa jeszcze chamscy do tego i zrobia wszystko zeby Ci do kuczyc
i zeby Ci przykro bylo
Wielbiciel Rumunii
haha jak to mój mały braciszek (całe szczęście nie rodzony ) robi : podnieść nogę i ich olać
Moderator
Balanowa napisał:
podnieść nogę i ich olać
Nawet by mi się podnosić nogi nie chciało
Totaly love Dan!
asia Ty sie nie przejmuj, debile chodza po swiecie