Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Totaly love Dan!
no to co dla Dana moglybyscie zrobic? tylko nie pisac ze wszystko... ja to bym mogla sie nawet dac zabic zeby tylko sie jemu nic nie stalo, obiecalam sobie ze kidey go zobacze na zywo
musze to swoje marzenie spelnic chocby mi mieli flaki wypruc
Ostatnio edytowany przez boruweczka (2009-04-16 07:23:44)
Addicted to Dan
gdyby ktoś do Dana sie czepiał to ja bym stanęła w jego obronie i nie ma zmiłuj że sam se poradzi no ale fakt jest też taki że zycie może bym poświęciła dla niego i napewno by to docenił i może by napisał o mnie wtedy piosenkę
poswiecilabym moze nawet zycie na pewno by bronila ( z reszta teraz tez bronie) jakby kto z nim zacza to by w szpitalu wyladiowal
tak. ja tez tak jak i wy poświęciłabym nawet życie. Jeśli coś miałaby mu sie stac w mojej obecności(tfffuu trzeba wypluć to z ust) to osłoniłabym go swoim ciałem co jak co, ale dla Dana poświciłabym wszystko
I WSZYSTKICH
Madness Fan
Nie wiem co byłabym w stanie zrobić dla niego... Zależy od sytuacji, w której by się znalazł i co ja mogłabym w danej chwili zrobić.
Wielbiciel Rumunii
dla niego dałabym się torturować [malo prawdopodobne by do tego doszło kiedyś ale cóż... xD] oddałabym dla niego kazdy mój organ... nawet serce
przynajmniej dzieki temu mógły dalej zyć a moja gdzieś tam fruwająca dusza wiedziała że postąpiłam dobrze... nic wiecej do głowy mi nie przychodzi...
Jagus999 napisał:
Dana poświciłabym wszystko
![]()
I WSZYSTKICH
ja nie poswiecilabym rodziny
Caly czas bym go bronila i tlumaczyla innym dlaczego on nie jest "glupi" (juz 3 osoby nawrocilam) Moge zrobic rozne glupoty(byle nie zrobic se krzywdy) by tylko miec jego podpis, zdjecie, koncert... Moglabym mu oddac nerke i duzo krwii, bo serca nie wydam(Dan juz w pewnym sesie ma moje serce ) Moge utworzyc religie balanizm i sklepy o Danie, filmy, blogi.... Czyli dosc sporo
Ale rodziny w zyciu nie poswiece, predzej siebie skarze na najgorsze...
Totaly love Dan!
udalo Ci sie? u mnie sie nie da tych matoluw nawrocic bo wg nich Dan to pedzio i tyle, debile, ja dla dana nie poswiecilabym rodziny, siebie tak ale innych nie
Addicted to Dan
ArianaSi napisał:
Moge utworzyc religie balanizm i sklepy o Danie, filmy, blogi.... Czyli dosc sporo
to my już tu mamy chorobe co sie "Balanoza" nazywa tak mój brat mówi że jestem na nią chora
i chociaż boruweczka chciała żebyśmy nie pisały że wszystko byśmy zrobiły dla Dana to ja to napisze: DLA DANA ZROBIE WSZYSTKO!!!!
chociaż nie wiem sama czy to prawda
no z tą rodziną no to oczywiście ze bym nie poświęciła to jasne.
Ale gdyby okazało sie że dan potrzebuje narki albo krwi (nie daj Boże!) to oczywiście biegne lece na łeb na szyje!
Moderator
Myślę, że póki co nie mogę dla Dan zrobic za dużo ... Niestety, taka prawda. W tej chwili mogę Go oczywiście wspierać, ciągle wychwalać Jego muzykę i Jego samego. Karolin@ napisała, że to co by zrobiła dla Dana zależałoby od sytuacji - zgadzam się z Nią.
Z pewnością dla Dana wystarczy sam fakt, że z Nim jesteśmy, On nie podszebuje od Nas żadnych poświęceń, pewnie nawet tego nie oczekuje ...
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Addicted to Dan
teraz to jest dla niego najważniejsze aby jego fani (w tym wypadku fanki) go wspierali i byli z nim zawsze i wszędzie DAN JESTEM Z TOBĄ!!!!