Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Wielbiciel Rumunii
hah ten sen co ostatnio tu opisalam byl nieudolnym wynikiem snu swiadomego ale zawsze coś
Moderator
CrazyAboutDan napisał:
kiedy on znów mi sie przyśni!!!!!!!!!
He U mnie odpowiedź jest prosta: za parę lat, jak nie lepiej i znowu pewnie jakaś schiza jak ostatnio
Też poprubuje snu świadomego, bo jeszcze tego nie robiłam (brak czasu
) a wtedy to sobie bajkę wyśnie
i już się nie obudze
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
ja próbowałam świadomego a;le się nie udało
a mi Dan się dość częśto śni
Addicted to Dan
żadko jaiś bajkowy sen sie śni z jakąś osobą z którą by sie chciało żeby był... szkoda ale jak tylko mam czas no że wcześniej pójde spać czy coś w tym stylu to próbuje snu świadomego i...... nie wychodzi... oszaleć mozna!!! człowiek sie męczy żeby sie coś ładnego przyśniło a tu DUPA!!!!!!!!!!!!!! niec sie ciekawego nie sni alebo jakies idiotyzmy nie realne!!!! zwariować tylko nic więcej!
ja tam nie nażekam na sny z Danem opcja Dan z pizzy była dobra
mozesz poczytac na poprzednich stronach
Moderator
Draco jak czytalam twój sen mialm wizje z jakiegos horroru. Niczym motyw ze zmierzchu.
Moderator
Prawda? Dla mnie to masakra była, a nie sen. Najgorszy był ten wyraz twarzy Dana - bez żadnych uczuć. Normalnie jakby Go ktoś skrzywdził, albo jakby się bał, że to On może komuś krzywdę zrobić. Dokładnie jak w "Zmierzchu"..... No ale trzeba mieć popyrtane w mózgu żeby się coś takiego przyśniło
Addicted to Dan
a czy to od ciebie zależy Draco??? miejmy nadzieję że no niedługo ciś ładnego z Danem ci się przyśni i tego ci zyczę. i sobie też tego życze
Moderator
THX Też mam taką nadzieję
ale to raczej szczyt niemożliwości
Wystarczy że nad tym snem się trzęse jak epileptyk
a co dopiero gdybym miała podobne częściej
"Cos ładnego" to dla mnie nie osiągalne - ekscentrycy mają ekscentryczne sny
Co zrobić
Addicted to Dan
no masz takie tragiczne myśli jak ja co do tego wysiadania stawów Danowi ale z resztą... mieć nadzieje nie zaszkodzi, no nie?
Moderator
Taaa Tylko, że mówią iż 'nadzieja jest matką głupich'
Na całe szczęście My do takich nie należymy
nadzieja jest tez matka miłosci
mam nadzieje ze w koncu wysnisz sobie Dana
Moderator
A tego to nie słyszałam, żeby nadzieja, matką miłości była A Dan na pewno mi się przyśni, to tylko kwestia ... czasu
No i tego czy następny sen też będzie taki tragiczny czy nie
Słyszalam o nowym sposobie co zrobic zeby przysnilo ci sie to co chcesz. Mowil o nim ksiadz wiec raczej nie klamal. Przed snem trzeba sie modlic...do zmarlych w czysccu. Szczerze to nie probowalam, bo sie ciutke balam, ale moja kolezanka z klasy probowala i wysnil sie jej facet od histy (oto sie modlila).Ten ojciec Szymon tez probowal i sie mu udalo, opowiadal nam o tym jak gral na gitarze w jakims zespole ale juz nie pamietam jakim Wiec moze warto wyprobowac.