Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
No brakowalo tego tematu. W takimr azie zacznę ja haha. Mialam taki zdiwaczaly sen że kręcilam z Danem teledysk. Ale piękny byl szkoda tylko ze zapomnialam melodii. Ale piosenka nazywala się "Here come the sun" I to bylo na zamku w ulewe rzeka wylala wszyscy mokrzy. I leci ten teledysk. Dan to chyba ostatnio pakowal bo mial doscyc duże mieśnie a nie taki komarek. Byl w czarnych spodniach i szarej koszulce bardziej rpzypominal Mariusa niż Dana ale to byl Dan bo tej twarzyczki neid a się pomylić. No i skończyly się nagrania. Ja zaczęlam marudzić że nigdzi enei ide jestem cala mokra i wogóle. W tym momencie Dan odwrócil sie przyparl mnei do muru i dodal:
- Chcialś teledysk masz teledysk, chcialaś mieć dziecko masz dziecko!
Powiedzial wściekle po czym odwócil sie i dodal
- Chcieliśmy dziecko, my chcielismy - powiedzial i znikl.
Okazalo sie że Dan jest moim mężem mieszkamy w jakimś zamku ale matko boska co za zamek! Pamietam wchodzilam po piętrach na pierwszym nad komnikiem wisial portret Draculi a na 2 portret Stefana Batorego. Przeszlam przez korytarz do salonu a tam rozstawione już ubrania. Moje i jakieś takei male. I nagle wpadla rudowlosa dziewczynka któa okazala isę naszą córką. Przebralyśmy się potem wpadl Dan w garniaku i pojechaliśmy gdzieś. Nie wiem na jakaś uroczystość i nei wiem co dalej bylo bo się wybudzilam ;(
Moderator
Rzeczywiście dziwny sen... Mnie tam się od pięciu lat interesowania osobą Dana sen z Nim w roli głównej może ze trzy razy się przyśnił;( I oczywiście jak na złość żadnego nie pamiętam;( Mogę Ci tylko Shadow napisać, że (podobno) sny zawsze się na odwrót sprawdzają, więc nie ma obaw, że będziesz mieszkała z Danem w jakimś zamczysku:) Córeczki tylko szkoda;)
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Dan Fan
Ale wydaje mi się, ze Shad by wlasnie wolala w zamczysku mieszkac z Danem xD Tylko nie wiem jak z tym bejbe ^^
Moderator
Ja bym mogła i w szałasie:) byle z Danem;)
Moderator
No chcialabym A córeczka byla śliczna
Podobna do tatusia tylko rude wlosy
A nie wszystkie sny są odwrotnością. Niektóe jak sie śnią tak sie sprawdzają.
Madness Fan
Ja mam naprawdę dziwne sny z różnymi osobami. nie pamiętam już dokładnie co to było, ale chyba leciałam samolotem (tym O-Zoniastym) z Danem i nagle on zaczął spadać i spał do oceanu, a było to na krótko przed moim lotem do USA.
Moderator
Jesli chodzi wlasnie o zdarzenia wypadkowe to zazwyczaj wychodzi odwrotność. To śa takie ostrzeżenia od sily wyższej
mi się śniło że znalazłam w necie NAGĄ fotke Dana... żal jestem na tym punkcie tak przewrażliwiona że jak bym taką fotke na żywo zobaczyła to bym mu pogratulowała głupoty...
Madness Fan
Śniło mi się, że zostałam z moją klasą uprowadzona przez terrorystów na wycieczce w Kiszyniowie. Dan, Arsenie i Radu też tam byli - totalne pokręcenie. Ci terroryści zamordowali moją przyjaciółkę, a ja z kilkoma osobami uciekałam po jakiś schodach do góry i nagle znalazłam się na schodach prowadzących na poddasze mojej szkoły Albo jakoś 2 lata temu śniło mi się, że biorę ślub i dopiero jak stanęłam przed ołtarzem to zobaczyłam, że panem młodym był... Radu
Moderator
Karolina, Tobie się TYLKO ślub śnił Mnie się kiedyś przyśniła noc poślubna (!) ale nie pamiętam kto był panem młodym;) bo jak chciałam się przekręcić na łóżku i zobaczyć jego twarz to się ocknęłąm
Moderator
Karola tobie si ejuż keidyś śnilo chyba ze hajtasz sie z Radu albo Arsenie chyba
Dan Fan
"ale nie pamiętam kto był panem młodym" xD
Mi się kiedyś śniła lekcja muzyki, której uczył nas Dan... to było w 2giej gim, dlatego wpadłam na pomysl napisania opowiadania na ten temat ^^ Niektorzy pewnie znaja ;]
Moderator
A to nie ja przypadkiem pisalam o tym? Ja pamiętam że Dan byl nauczycielem muzyki i wyrzucili go ze szkoly bo spal z uczennicą
Dan Fan
Ty pisalas ze on byl wtedy tez detektywem ;] A ja pisalam o normalnej budzie, ze Dan uczyl muzy, Ars gegry, a Radu histy x]
Nie złe macie te sny. Mi po raz pierwszy Dan snil sie 4 dni temu. Dokładnie nie pamietam, ale kupe osob jechalo w autobusie (ja wsrod nich) a Dan gadał z jakims chlopakiem i nagle zaczął tanczyc. Jak sie obudziłam byłam splakana ze smiechu. Wy macie fajniejsze sny ...