Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
Tym bardziej szacunek się należy
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Co komu szacunek?
Moderator
Za tłumaczenie z rumuńskiego na polski. Ja jak widzę jaki kolwiek tekst do tłumaczenia to mi się żyć nie chce, tym bardziej że ja tłumaczę z hiszpańskiego;)
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Wstawiam tu filmik z Danem w "happy hour" mówi w nim o "famikonie" i śpiewa "famikon"
http://pl.youtube.com/watch?v=M9bRmJwYLu8
Świetny jest ten filmik, który wstawiłaś Azja
Dan tak ładnie tu wygląda a do tego ma takie piękne brązowe oczy I tak fajnie się wpatruje w prowadzącego, tak jakby dokładnie wsłuchiwał się w każde jego słowo
No a "Famikon" był bardzo zabawny
Dan jak się wygłupia, jest naprawdę słodki
Danulka
Jak śpiewa famikon to jest najlepsze genialne. I jak zwykle słodko wygląda
Addicted to Dan
co do despre tine cant to Dan czasem nie dociagnął, czasem zapiał i głos mu drżał bo byćmoże nie miał rozgrzanego tego tam o do spiewu, nie zrobił rozgrzewki i był stremowany. mi też to sie zdarza i napewno każdemu
Hej..Jestem nowa. Mam na imię Jagoda. Rok temu szalałam na punkcie Dan`a i to dosłownie...Byłam po prostu w nim zakochana. Ale zrobiłam sobie przerwę...a teraz gdy usłyszałam piosenke Despre Tine Cant..znowu sie zaczeło i jestem juz całkiem zbzikowana. Juz zaczełam kumpele wkurzać bo cały czas nawijam tylko o Danie
A Dan w tym programie wygląda po prostu fantastycznie! Jak zawsze zresztą jest słodki...
Ostatnio edytowany przez Jagus999 (2009-02-26 19:50:20)