Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Debiutant
Ja bym chciała żeby mi Dan włosy ścinał
A co do tematu, to śnił mi się sen żee, Dan pokazywał mi jakieś swoje tatuaże (?!) ;p Najpierw ściągną koszulę (w tym momencie pomyślałam ze ma inne plany... xd) i pokazał mi jakąś dziwną czerwoną plamę która miała byc tym tatuażem
Crazy Loop
Mi sie śniło że Dan stał naprzeciwko mnie i sie na mnie patrzył tymi swoimi słodkimi oczami ja też sie na niego patrzyłam i w końcu on wyciągnął papierosa i zapalniczke (
) ale nie zapalił papierosa ( jeee) tylko swoją koszulę ( Yyyy? ) i sie zmienił w dumbeldora z harrego pottera . A obok niego pojawił sie jakiś gościu ale nie pamiętam jaki ... No to podeszłam do niego i go dotknęłam a on wcale nie był gorący i... na tym sie skonczył mój sen. Dziwny troche....
Crazy Loop
No właśnie tak ale od razu sie zmienił w dumbeldora z harrego pottera Acha i poprzedniego dnia oglądałam harrego pottera i to chyba stąd ten sen
Ostatnio edytowany przez karolka@dan31 (2010-08-29 12:15:04)
Na pewno. Mi się śniło, że poszłam na koncert Dana z moim ulubionym piłkarzem ręcznym, a po koncercie kazali mi wybierać między sobą. To był straszny sen
Crazy Loop
Taaa... Ja sie kiedyś w krzysztofie lijewskim zakochałam. Ale nie zbaczam z tematu.
Dan Fan
Ja nie miałam żadnego snu.
Buuuuuu
Crazy Loop
To napisz jak ci sie przyśni . może niedługo
Crazy Loop
Mi już przeszło. Teraz ostatnio wcale ręcznej nie oglądam
Ja uwielbiam ręczną. Dzięki Krzyśkowi się nią zainteresowałam i teraz nawet ligowe mecze oglądam Nie moge bez niej żyć.
Ale nie róbmy offa.
Fan
Mi sie śniło że Dan zapukał do mnie do domu i ja otworzyłam ale on nie był sam. przyszedł z jakimś siwym panem i zabrali mnie do więzienia. Wiem że to głupie
Madness Fan
No rzeczywiscie spoko sen
A słuchaj siedziałas w tym więzieniu sama czy z Danem?
Mi sie nie śni ostatno nic... ani Dan ani żaden inny sen dziwne...
Crazy Loop
Zawsze sie coś sni tylko niektórzy tego nie pamietają lub o tym nie wiedzą Czytałam w jakiejś gazecie
Pewnie w śnie Sary Dan był policjantem co ?
Ostatnio edytowany przez karolka@dan31 (2010-09-16 07:21:01)
Fan
karolka@dan31 napisał:
Pewnie w śnie Sary Dan był policjantem co ?
Właśnie był policjantem
Też czytałam w jakiejś gazecie to
Ostatnio edytowany przez Sarah1972 (2010-09-16 16:05:46)