Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Addicted to Dan
ja bym mu nie odpuściła rzuciłabym sie na niego z wrzaskiem i odrazu by mu sie wstud zrobiło i oddałby mi tą reszte
Haha dokładnie
A mi się śniło, że byłam na meczu piłki ręcznej (uwielbiam piłke ręczną) i Polska grała z Rumunią. Walka była zacięta. Ja jako wielka kibicka zaczełam krzyczeć, że niech sie wezmą w garść na co pare rzędów przede mną wstał wysoki facet i krzyczał cos po rumuńsku. Ja (dziwne) zrozumiałam co krzyczy. i odkrzyknełam, a on sie odwrócił do mnie przodem....i w tym momencie doznałam szoku, bo był to Dan! Powiedział mi po polsku, że ja taka mała dziewczynka mam sie nie udzielać. Mnie totalnie zatkało i gdy chciałam coś odkrzyknąć zadzwonił budzik
Musze sie wybrać kiedyś na mecz Polska Rumunia
Moderator
No nieźle
Jak Ci się 2 część przyśni to powiedz Danowi żeby nie pyskował Tylko uważnie oglądał bo i tak Rumunia przegra
(Bezlitosne, wiem ...
)
I niech się odczepi od wzrostu Ja bym mu nagadała zaraz
Jeszcze więcej bym się darła
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
No dokładnie Co on ma do wzrostu
TAA...Rumunia na pewno z nami przegra a jak
Mam nadzieje, dzisiaj będe zasypiać z nadzieją, żeby mi się dalszy ciąg przyśnił
Moderator
Weź w niego rzuć napojem w tym śnie Ale się zdziwi
Może Ci odda i wtedy wszyscy zaczną się rzucać jedzeniem i napojami i po meczu
Moderator
Taaa Zamiast ludzie mecz oglądać to będą patrzyli na Twoje zapasy z Danem
Moderator
I też się rzucą na Dana
Debiutant
Widze że macie bardzo ciekawe sny Mnie śniły się tylko 2 sny z Danem
I to bardzo krótkie. W jednym był przebrany za Crazy Loopa i nosił mnie na barana xD a w drugim rozmawiałam z nim o jakiś filmach
A tam w ogóle, coś mi się zdawało że ktoś wspominał o świadomych snach? ;> Kiedyś się tego uczyłam, co dziennie pamiętałam po 6/7 snów.
Madness Fan
No nieżle! Zapamiętać 7 snów z jednej nocy to dla mnie by był dopiero wyczyn. Bo jak ja już usnę to kaplica.
Jak na razie to nie miałam snów z Danem, a jak się jakieś przytrafily to ich teraz nie pamiętam... ale może się jeszcze kiedyś trafi:D Może spróbuję tego świadomego snu? ... będzie trudno ale czego si nie robi, aby Danuś sie przyśnił?
Wielbiciel Rumunii
taaa ja jak sie dowiedziałam, że Dan ma być na HNC to śniło mi się później że był w jakimś POLSKIM programie i dawał wywiad... i jeszcze w tym samym tygodniu śniło mi się że byłam na HNC, ale jeszcze przed koncertem weszłam do sklepu kupić coś słodkiego xd patrze a ekspedientem był Dan ;p i szwargolił coś do mnie po polsku... ;D jak się obudziłam to się śmiałam sama do siebie xd
Debiutant
ArianaSi napisał:
Słyszalam o nowym sposobie co zrobic zeby przysnilo ci sie to co chcesz. Mowil o nim ksiadz wiec raczej nie klamal. Przed snem trzeba sie modlic...do zmarlych w czysccu.
Brrr... ja bym się troszkę bała I nie wiem czy odważę się tego wypróbowac
Dreszcze mnie troszeczkę przechodzą jak o tym myślę
A w ogóle to dziś śnił mi się kolejny sen z Danem:
Byłam na tym koncercie w Bydgoszczy i pierwszy występował Dan. Zaczęłam się przepychac pod scenę żeby miec dobry widok Kiedy już przepchałam się pod samą scenę zaczęłam się drzec i wymachiwac rękoma ponieważ Dan właśnie przechodził na scenie obok miejsca w którym stałam. Nagle kucną prawie przy mnie i (ciągle śpiewając) wyciągną rękę. Wszyscy mało się nie pozabijali aby jej dotknąc, ostatecznie udalo się to tylko mi
potem dan rozdawał autografy, pamiętam że stojąc w kolejce do niego wymyśliłam sobie doskonały tekst który przed nim wygłoszę
Niestety kiedy nadeszła moja kolej nie wiedziałam co powiedziec i rozdziawiłam usta wpatrując się w Dana
.
Super sen Dana dotchnać, oh... Ja na zywca tez bym nie wiedziala co powiedziec...
Ja w noc po HNC też miałam sen z Danem, dziwny i fajny
Byłam z Danem gdzieś w jakimś zamku. Miał powiedzieć swojej matce o naszych zareczynach(szkoda że je przegapiłam ) Miał na sobie chyba czarne spodnie białą koszulę i skórzaną kurtkę. Doszliśmy do jakiegoś gigantycznego pokoju z witrażami w oknach i kominkiem. Za kominka wyłoniła się Chylńska ubrana dość nie typowo jak na nią( W kolorową suknie z wstazkami tak jak Matka Lucreci z telenoweli "Mi Pecado") i okazało się że jest matką Dana
Zaczął jej opowiadać o zaręczynach i naszej miłości...a ona się wściekła i zaprotestowała. Zaczęła się drzeć że nie możemy być razem itp...pamiętam że Dan zaczął ja przekonywac że mnie kocha i pamiętam ostatnie nasze spojrzenie i to że trzymał mnie za ręke i ...koniec 10 trza wylesc z łózka. Ciekawe co by było dalej...
Mi się ostatnio śniło, że Dan mi włosy ścinał na krótkie i przekonywał mnie, ze tak mi ładnie i tak jest modniej.
Dziwny sen. Bardzo. Ale co zrobić