Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Madness Fan
Może dla jednych wydawać się wredny, a dla innych całkiem miły... To zależy też od tej drugiej osoby i jej charakteru, a po za tym pozory często mylą. Chciałabym go spotkać i przekonać się jaki jest naprawdę i nie rozczarowałabym się choć byłby największym dupkiem na świecie bo go przecież nie znam, a rozczarować można się tylko wtedy gdy pomyliłaś/łeś się co do osoby.
Moderator
Ale ja nie powiedzialam ze on jest dupkiem! Ada tak powiedziala nei ja. Ja chce go sama poznac i sie przekonać bo nie wierze ze jest dupkiem. To nei polska gwiazda
Dan Fan
Yhh... nie zgadzam się z Tobą Karolina. Można się rozczarować jeżeli nawet tylko zakładasz jaka ta osoba jest. Nie znasz jej ale oceniasz ją po pozorach, na zasadzie stereotypu. A skoro Dana nie znam to jak inaczej mogę go ocenić? ;]
Moderator
Co do charakteru to przypomniało mi się, że kiedyś w BRAVO pisało o O-Zoniakach i tażdy tam opisywał siebie w 3 słowach. Dan powiedział: "Z poczuciem humoru, można na mnie polegać, jestem wrażliwy."
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
No ja mam ten wywiad. Ale mówie to nei moja opinia tylko mojej psiapsióly. Ja tam nic nei wiem.
Każdy ma jakieś minusy. Żeby można było powiedzieć jaki jest Dan, trzeba by było spędzić z Nim trochę więcej czasu, ale sam na sam. Wtedy byłby bardziej sobą. Ja uważam, że jest fajnym człowiekiem choć czasem trochę zamkniętym w sobie.
Danulka
Moderator
To ze jest zamknięty to jest cecha rumunów. Wkurzajaca cecha nie ma co.
kazdy rumun jest zamknięty w sobie? fajnie nadaję się na rumuna XD. Według mnie Dan jest delikatny... taki w sensie w psychice... tak mi jakoś wygląda... ale fajnie XD
Azja napisał:
Według mnie Dan jest delikatny... taki w sensie w psychice... tak mi jakoś wygląda... ale fajnie XD
Zgadzam się Odkąd pojechał do USA chce - przynajmniej moim zdaniem - wyglądać bardziej poważnie, chce pokazać, że jest typowym luzakiem. Nie przeczę, że Dan i luzakiem jest, bo o tym mogliśmy się przekonać kiedy oglądaliśmy Go w O-Zone
ale poza tym uważam, że jest delikatnym człowiekiem. W USA jednak tę swoją cechę nieco zamaskował, bo może uważa, że w amerykańskim biznesie nie jest ona niczym przydatnym
Danulka
Jeśli jesteś delikatny otoczenie cię zniszczy wszędzie chociażby w szokle więc dobrze zrobił.XD
Moderator
Uuuu kochana. Mnei zniszcyzli gdy mailam 7 lat. A ja bylam tkaimd elikatnym dzieciek. bardzo kochanym. Zniszcyzli mnei i zrobilam sie wredna i zdziczala.
a ja? ty wiesz jaka bylam delikatna? wszyscy mnie wykorzystywali i mysleli ze wszystko mozna mi wmowic! ale w 6 kl. stwierdzilam ze nie bede jak male dziecko i nie bede dawala soba manipulowac.
Madness Fan
Po prostu często facet nie potrafi się przyznać do swojej delikatności i woli grac pewną rolę. Ale czy każdy z nas nie ukrywa jakiś swoich cech? Ja np. czasami mam gorsze dni i mam ochotę wszystkim rzucić i przepłakać cały czas, przejmuje się gdy ktoś powie jakąś uwagę pod moim adresem, ale staram się tego nie okazywać i z drugiej strony walczyć o swoje Potrafię robić wielkie zamieszanie
Moderator
Oj, delikatna to ja nie jestem:) Wrażliwa tak, zresztą chyba jak każdy artysta-humanista:) Co potwierdza się też w przypadku Dana, bo przecież jest artystą i jest wrażliwy.
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Każdy artysta ma piekną duszę. Często bardzo chorą ale zawsze jest piękna.