Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
Czaderska
Dan ma nawet bloga
Super tło zrobili
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Crazy Loop
Jakie tam są słodkie zdjecia ! Dan wygląda tam bosko ! I love ... Super strona
Dan Fan
Jest super
tylko gdyby była po polsku
cóż i tak jest git
Crazy Loop
I tak rozumiem
Dan Fan
Ja też ale po polsku było by łatwiej
Fan
Ja też polecam tą strone - czaderska jest !
Crazy Loop
Jest bardzo czaderska
a najbardziej zdjęcia
Dan Fan
Zdjęcia są wyczesane
Stronka niezła
Dan ma własny blog-nie wierze
Fan
Juz jestem tam zarejestrowana
Debiutant
DoMka1246 napisał:
Zdjęcia są wyczesane
Stronka niezła
Dan ma własny blog-nie wierze
Takie piękne sprawy mnie pominęły ;/ Gdzie ja wtedy byłam? Ach tak, maniaczyłam Ushera i SuperJunior xD Choć Dana zawsze lubiłam <3
Ostatnio edytowany przez littlelinkinquar (2013-07-02 15:02:05)
Fajna strona A tak przy okazji dodam, że spośród wszystkich O-Zonków On chyba najbardziej kontynuuje swoją karierę. Mimo że nie jest wypromowany tak, żeby jego piosenki były np. w radiu, to pozostali panowie chyba tworzą jeszcze wolniej niż Dan
Radu ma jakieś pojedyncze nowe piosenki (które są nawet fajne), Arsenie też jakieś sporadyczne melodie
i to tak sporadyczne, że chyba nawet Radu jest tu od niego lepszy
No więc można tylko cieszyć się, że Dan nie podzielił w tej kwestii aż tak bardzo losów kolegów Gdyby tylko bardziej mu się chciało przygotować jakąś nową płytę i wypromować ją tak jak inne zagraniczne gwiazdy promują swoje płyty pewnie słyszelibyśmy częściej jego piosenki w radiu i częściej byłby zapraszany do Polski na koncerty typu Eska
A może zyskałby tylu fanów, że nawet swój koncert mógłby zagrać. Nie wiem jak w kwestii koncertów wygląda jego sytuacja w USA, ale z tego co widzę na filmikach na Youtube, ma trochę publiczności na swoich występach np. w Mołdawii. Podobnie pewnie jest w Rumunii i Rosji
Niech się stara
Tworzy ładne piosenki, więc trzeba pokazać je szerszej publiczności, np. polskiej
Danulka
Moderator
Myślę, że piosenki Dana są znane w Polsce Kluby grające typowo imprezową muzykę puszczają też utwory Dana - Lendo Calendo już mi się obiło o uszy, nie tyle w klubach, bo do nich nie uczęszczam, ale na forach internetowych spotkałam się z wpisami gdzie ludzie "polecali" sobie tę piosenkę, więc tak źle nie jest
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Debiutant
Ja już dawno nie słyszałam w radio Justify Sex. Ta piosenka dość często okupowała nasze stacje swego czasu.
Liczyłam, że podobnie będzie z Lendo Calendo.