Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Znalazlam wywiad z Dan'em. Tego chyba nie bylo na forum.
http://pl.youtube.com/watch?v=y8QNZnr5flw
A tu orginal>>>
http://fabrica.prime.md/ro/video/?cid=15412&fid=15343
Ostatnio edytowany przez ArianaSi (2009-02-01 21:06:42)
Moderator
Przed chwilką obejrzałam Jak dają zbliżenia na oczy Dana to za każdym razem spadam z krzesła
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Dracool'ca Balan napisał:
Przed chwilką obejrzałam
Jak dają zbliżenia na oczy Dana to za każdym razem spadam z krzesła
![]()
ja żem do Chin doleciała o matko! cudeńko cudeńko, to zbliżenie mmm
Fajny ten filmik Dan ładnie wygląda w tej koszuli
No i jak widać jest tym samym, luzackim i nieco flirtującym Danem
choć tego flirtu i tak tu aż tak bardzo nie widać, w porównaniu z innymi Jego wystąpieniami z przeszłości
Danulka
Moderator
Danulka napisał:
No i jak widać jest tym samym, luzackim i nieco flirtującym Danem
choć tego flirtu i tak tu aż tak bardzo nie widać, w porównaniu z innymi Jego wystąpieniami z przeszłości
Masz coś konktetnego na myśli???? Bo szczerze nie pamiętam jakichś szczególnych akcji flirtu w wykonaniu Dania, a to zabrzmiało jakby Dan w przeszłości był jakimś playboyem
Tak Pamiętam konkretną sytuację
O-Zone udzielali wywiadu w jednej z niemieckich telewizji i pamiętam, że prezenterce jakieś komplementy prawił
Zresztą, On miał czasem taki zwyczaj, że jak wywiad przeprowadzała kobieta, to zawsze coś miłego jej powiedział
np. w rosyjskiej telewizji, gdzie śpiewali "Kalinkę" - ach, dziewczyna, która rozmawiała z Nimi (z O-Zone) wyraźnie przypadał do gustu Danowi, bo nawet próbował ją podnosić
Super wtedy byli
No a poza tym, flirtowanie nie ma nic wspólnego z byciem playboyem Flirt - taki delikatny i z wyczuciem - jest zdecydowanie cechą pozytywną
Dan doskonale wiedział, że się podoba i pewnie stąd jeszcze brał się ten Jego pomysł na flirtowanie, ale jako, że w Jego wydaniu było to coś delikatnego i fajnego, to można to uznać za Jego zaletę
Danulka
Moderator
Chciałabym zobaczyc ten 'rosyjski wywiad' Jest to może na YouTube??? Ten niemiecki widziałam. Babka się Go spytała co jest fajnego w byciu sławnym a Dan powiedział, że spotykanie pieknych dziewczyn, np; takich jak ona
Ma chłopak bajer;).
Moderator
Chciałabym być taka prezenterką w jakimś programie wtedy
Chciałabym zobaczyc ten 'rosyjski wywiad'
Jest to może na YouTube???
Nie widziałam tego wywiadu na Youtube. Kiedyś to on był dostępny w jakiś plikach ale gdzie teraz jest i jak dokładnie się nazywa to nie wiem
W każdym bądź razie - to był bardzo fajny wywiad i od tego wywiadu wzięło się moje zdrobnienie imienia czyli Aniczka. Dziewczyna, która dzwoniła do programu przedstawiła się i brzmiało to jak Tania, to Dan jej mówi "zdrastwujtie Taniczka" i w pewnym momencie okazało się, że chyba nie jest to Tania, ale Ania i powiedział to piękne słowo Aniczka Pięknie umie zdrabniać imiona - nawet moje zdrobnił
Danulka
hehe mi się strasznie podoba Dan w Czeskiej Republice
ale jajca są
Arziczek jest dobry
Moderator
Bońku Rzeczywiście ładnie
Sweet
Azja chodzi Ci o ten wywiad co Dan jest w takiej czerwonej koszulce i siedzą przy stole czy ten gdzie stoja grzieś po nocy na jakims placu i tam rozmawiają?? Trzy częściowy taki ???
Azja chodzi Ci o ten wywiad co Dan jest w takiej czerwonej koszulce i siedzą przy stole
Ja też myślałam, że chodzi o ten wywiad, ale to jest jednak ta druga opcja - czyli stoją gdzieś w nocy i ciastka jedzą
Fajnie by było wstawić ten wywiad w czerwonej koszulce Tam tak dokładnie widać niesamowite dłonie Dana - pamiętam, że na Forum O-Zone jedna z dziewczyn (chyba Angela) zrobiła sobie sygnaturkę ze zdjęcia, na którym było je widać, kiedy Dan podpisywał autograf na płycie
Fajny filmik
Danulka
Chodzi mi o filmik 3 czesciowy tam Dan ma zielony żakiecik