Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Fan
dziewczyny jestem gienialna , szperalam w necie na rumunskich stronach i znalazlam nową piosenkę Dana, wyszla dzisiaj
, nawet na oficjalnym jeszcze nic o tym nie ma, tu jest link do piosenki razem z teledyskiem
http://www.trilulilu.ro/LuciXics/e2a23af71e8d12
Padłam i zmatwychwstalam>>> http://www.youtube.com/watch?v=C__iagLKeJI&feature=sub
13:01 premiera na YT, normalnie padlam, rece mi sie trzesa......boskie
JEZU GENIALNA!!! BOZIU DZIEKI!!!!! O.OO BRAKJ MI SLOW!!! ZAJEBISTA PO PROSTU!!!
Moderator
O Boziu Boziu !!!!!!!!!!!! A jaka boska!!!! Oglądałam sobie własnie dopiero co filmki na YT i wpadłam na to !!!!!!!! Boże jaka genialna!!!! Boskie wideo!!!
Dzięki DAN !!!!!!!!!!!!!!!
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
To chyba najlepszy teledysk Dana!!!! Matko jak cała płyta będzie taka to ja umrę zanim do końca dosłucham
Moderator
'Chica Bomb' czyli z hiszpańskiego 'Dziewczyna Bomba (Bombowa Dziewczyna)' Ciekawe czy Dan spędzał wakacje w Hiszpanii że go tak nakręciło
Ciekawa jestem co to za laska z nim śpiewa
hehe kto by nie chcial byc na jej miejscu eh a to po hiszpansku ta piosenka?? bo ja juz nie mysle doslownie
Moderator
Piosenka po angielsku Tytuł na pewno hiszpański
Moderator
Ja już doszłam o czym śpiewają To mógł być hit na wakacje ale teraz sądząc po stanie pogody Dan tą piosenką wszystkich rozgrzeje
Rozpuści zimę jak piekarnik
DAN TY WARIACIE
Fan
jezus maria, ja tez leze i nie moge znalesc slow , teledysk zajebisty, piosenka zajebista, Dan jest zajebisty
, w morde, jak ja tej lasce zazdroszcze, dziewczyny, na chacie pisalyscie cos o Cristinie , cos tam dopisalam ale chyba nie jestem w temacie, czy chodzilo Wam o to ze to ona z nim jest w tym teledysku? a tak wogole to on jeszcze z nią jest czy nie jest? jak myslicie? bo ja tak jak napisalam na chacie mysle ze jesli dalej z nią jest to jest cos z nim nie tak, sorry, ale nierozumiem jak mozna komus zdrade wybaczyc, ja na jego miejscu juz bym na tą ku.... nie mogla patrzec