Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Danulka napisał:
Azja napisał:
Szkoda że już niema mojej rozmowy z Dracol'cą Balan bo była super!
A co się stało z tą rozmową
?
Danulka![]()
Była na chatboxie.
Karolin@ Balan świetny omysł! Mamy coraz więcej sklepów do naszej galerii
Moderator
Hmm coraz nowsze pomysły widzę W naszej rozmowie już chyba wszystkie możliwe skepy były przerobione, no nie Azja?
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Tak, było już m.in H&M, McDonald, Kaufland, Carrefour, Lidl, Real, Castorama ("Danorama" - pamiętasz? ), Pudliszki, Polo Market i inne. Nie jestem w stanie wszystkich wypisać, ale niewątpliwie była już większość popularnych sklepów. Rynek wolno rynkowy należy do Nas
!
Moderator
Za dużo popisaluście pierdól i nei chce mi sie czytać. O czym jest topic i co ma ze sobą nieść i oc zym gadalyście w skrócie
Zaczęło się to od czekolady którą Dan ma nam wysłać w nagrodę, później przeszło na dropsy, później na "Danambę" aż w końcu z Dracol'cą Balan postanowiłyśmy założyć "galerię Danowską" i wymyślałyśmy sklepy do tej galerii. Był Dandonald (zestaw McBalan) (Danliszki) Didl zamiast Lidla, Danfurr zamiast carrefoura D&B zamiast H&M itp.
Moderator
Omg....leże! hahha dobre! Produkty są Danio Dan melko
Moderator
Ha! Czyli trzeba wykupić plac pod galerie i jedziemy z tym koksem Zaprosimy Dana to ją ochrzci
O! Dobry pomysł Dracol'ca pamętaj trzeba jeszcze ustawić ludzi przy wejściach z najnowszą "Danambą"
Moderator
Same możemy stanąć I wprowadzamy magię kodów w Danfourze;) na drzwi otwarte:D
My stoimy a tu wchodzi Dan a my nieświadome walimy w niego "Danambą" Dan się patrzy jak na kretynki a my z wrzaskiem rzucamy się na niego Hmm... trzeba jeszcze smaki wymyśleć... mamy tylko 1
Moderator
Jaki? Danabowy, Danlinowy, Dan - Cola
OOO duż smaków już jest : DAn prosto spod prysznica, Danabowy, Danlinowy, Dan - Cola oby tak dalej
Moderator
No i gazety jak Dan na na gorąco, Daniva albo programy Kropka nad Dan, Dan wladca móch, South Dan