Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Jagus999 napisał:
Czyli w jego Audi
zaponialam co to za marka ^^"
a dan na pewno yglada mesko w takim aucie tak Mrauuu
Totaly love Dan!
bo mnie na wyobrazenia teraz ciagnie przez was...
ale tak on wyglada w takim autku super mesko
Tak....Tylko bardziej niż srebrne wolałabym czarne, no ale cóż można zrobić...Po zostało mi tylko po patrzeć...hm...może gdzies jest jakies zdjęcie Dana w Audi, albo coś?
Moderator
Coś mi się przypomniało a propo Dana i jego Audi
To było jeszcze w podstawówce jak moja przyjaciółka miała takiego samego świra na punkcie Dana jak ja do tej pory.
Był grudzień, piździło śniegiem na wszystkie strony. Stoimy na przystanku i czekamy na peksa. W pewnej chwili podjeżdża pod przystanek czarne Audi A6, combi, metalic, nowiuśkie prawie nie śmigane. My - kopary w dół i ta sama myśl w głowie 'DAN'. Facet opuszcza szybę od strony kierowcy, błysnęły czarne okulary (w środku zimy?!) i mówi:
- 'Dziewczynki, nie czekajcie na autobus bo na <krzyżówkach> był wypadek i dziś nie przyjedzie'
I odjechał. Stałyśmy chwilę z otwartymi gębami i dopiero jak zniknął za zakrętem głośno westchnęłyśmy niemalże równocześnie:
- 'Ehhhhhhhhhhh, Daaaaaan'
Do tej pory mamy z tego ubaw Szkoda że to nie był Dan
A mogło być tak pięknie
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
ja jak tylko widze jakieś Audi A6 to mam nadzieje, ze jedzie Dan a jeszcze jak by było srebrne, jak tylko jakies jedzie i idę ulicą mówie: Dan jedzie...a kumpele sie smieją, ostatnio jechało Audi a moja kumpela: Jagoda! Dan jedzie
Moderator
Hah
Ja też się za każdym Audi oglądam Z nadzieją że to może Dan do warzywniaka jedzie
Bo w Polsce taniej
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Madness Fan
Kiedyś jadąc do Katowic bodajrze jechało koło mnie BMW na moławskich blachach... Mam jego fotki więc kiedyś wrzucę. Często jadąc do mojego ortodonty (w Czechach ) przjerzeżdżają koło mnie samochody na rumuńskich i mołdawskich blachach, no w końcu to międzynradowoa droga na zachód, którą przejeżdża masa turystów jadących doi Niemiec, Francji...
Wracając do Dana to bosko wyglądałby w Jaguarze MK (bodobny miał bodajże Sebastian ze Szkoły Uwodzenia) lub BMW Z4, albo po prostu w nowej wersji A6.
Totaly love Dan!
ale masz zarombiscie wogole fajna masz miejscowke...
a Dan w tym Audi... ahh :d
Tak...dzisiaj widziałam Audi A6 srebrne...aż mi serce z piersi wyskoczyło...Ale gdy spojżałam na blachy...PZ...czyli nasze Poznanskie