Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
Cóż Ania ty na pewno wejdziesz i jeszcze tak góra 3 osoby a reszta to nei wiem ja sie za nimi nei wstawie haha
Addicted to Dan
oglądałam ten filmik na stronie tvp2 chyba 6 razy i jakaś taka inna w ogóle scena jest i dana nie było...
CrazyAboutDan napisał:
oglądałam ten filmik na stronie tvp2 chyba 6 razy i jakaś taka inna w ogóle scena jest i dana nie było...
też oglądałam ale na czymś innym <myśli> najpierw jak wchodził na scenę Dan (po 20 minutach) filmik zaczął mi iść od początku a później mi Dana wsysło nie widziałam go
Addicted to Dan
na str. tvp pewnie występu dana z tą końcówką nie wsadzili bo im sie to nie spodobało ... a nikt tego nie nagrał bo nikt się tego nie spodziewał i w necie tego nie ma ... chociaż ... może gdzieś na jakiejś mało odwiedzanej stronie
Ostatnio edytowany przez CrazyAboutDan (2009-01-31 21:35:39)
Moderator
Też bym chciała zobaczyć tę końcówkę jeszcze raz...
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Addicted to Dan
każdy chciałby ją zobaczyć ale nie ma jak... żeby ktoś wiedział gdzie można ją zobaczyć to by było cudnie
Ostatnio edytowany przez CrazyAboutDan (2009-02-03 16:20:01)
Addicted to Dan
ludzie ja chce to zobaczyć bo nie widziałam. akurat tego wystepu nie widziałam a reszte oglądałam i to jest dowód na to iż jestem DURNA i nawet gorzej. se śpiewać sie zachciało i Dana sie nie zobaczyło i teraz sie tego żałuje i musi latać po necie jak idiota i ryczeć jak głupek bez nadziei (po długich i meczących poszukiwaniach) że sie nie znajdzie tej końcówki.... ale w jednym filmiku (tym co ktoś filmował kamerą telewizor) było już blisko ale filmik sie skończył...
znalazłam kilka fotek Dana z HNC...
jak chcecie to wiecej wstawie bo troche jeszcze ich jest...
Ostatnio edytowany przez CrazyAboutDan (2009-02-27 16:54:00)
Totaly love Dan!
ja niestety to ogladalam w TV :'( ale a tak bardzo mi sie podobalo... ato jego "dziekuje" bylo rozbrajajace
boruweczka napisał:
ja niestety to ogladalam w TV :'( ale a tak bardzo mi sie podobalo... ato jego "dziekuje" bylo rozbrajajace
no to bylo cudne
a tej babie na 3 od dolu co sie dzieje? potknela sie ? i wywrocila na twarz
porycza;lam sie ze smiechu
Addicted to Dan
nom a ja tego w ogóle nie oglądałam
CrazyAboutDan napisał:
nom a ja tego w ogóle nie oglądałam
tez nie ogladalam
Wielbiciel Rumunii
ja obejrzałam od początku do końca... razem z zakończeniowym 'dziękuje'