Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Dan Fan
ja też!!!
Moderator
Ok. Więc dla dziewczyn zainteresowanych dalszą częścią artykułu (charakter był wcześniej więc nie piszę):
"O kim marzy: (Dan oczywiście )
O lasce, która jest w centrum zainteresowania i potrafi rozkręcić każdą impreze. Podoba mu się Fergie, wokalistka The Black Eyed Peas. Jego wybranka, musi mieć dobrą kondycję w łóżku!
Laska z horoskopu (to dopiero bzdury )
Ideały dla Dana to seksowne Bliźnięta lub Strzelce. Z Bliźniakiem ma szansę na twórczą miłość. Pisany im jest gorący seks i równie namiętne dyskusje. Do laski Strzelca mógłby mieć pełne zaufanie. Oboje lubią swobodę i byliby sobie wierni. Jeśli udałoby mu się poderwać Fergie, zodiakalną Rybę ... no cóż, gwiazdy nie wróżą im udanego seksu ..."
I jeszcze:
"Dan nie oprze Ci się jeśli lubisz ryzyko, imprezki i seks! W gwiazdach zapisano, że wkrótce pozna piękność z dalekiego kraju dla której straci głowę ..."
To artykuł z 2004 roku bodajże!
Bzdury do kwadratu
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Może i sam coś tam napomkną o tym, ale resztę raczej gazeta dopisała
Hehehe! Bliźniaki i Strzelce...ja jestem Skorpion chyba sie nie załapie.
Oj ale te gazety bzdury piszą
Jak Dan kogos spotka pyta sie napewno: BLIŹNIAK czy STRZELEC
Wielbiciel Rumunii
hahaha o musze powiedzieć że miałabym nawet szanse u Dana bo ja jestem zodiakalnym bliźniakiem
Moderator
Ja to się raczej też nie łapię bo Wagą jestem A wystarczy pewnie wziąść inną gazetę i już będziemy mieli, że do Dana pasują tylko Lwy i Panny albo znowu cos innego
Paranoja
mi sie nie chce wierzyc w te horoskopy, a w te wywiady to w ogole gadaja sami do siebie i se wymyslaja odp
Moderator
Pewnie i był podobny wywiad z Danem, tylko że on udzielał innych odpowiedzi, które nie pasowały do artykułu to musieli trochę hardcoru dodać
Wiesz, może wywiad był i podobny, może Dan sobie tak żartował z dziennikarzami, ale nie wiedział, ze wszystko tak dokładnie napiszą xD
Wielbiciel Rumunii
ludzie mają bujną wyobraźnie
Moderator
Ciekawe czy Dan widział ten artykuł po jego ukazaniu się w gazecie
Ale się musiał ubawić (pod warunkiem, że miał go po angielsku)
Wielbiciel Rumunii
no mnie też to bardzo ciekawi