Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
I oto znalazl się! Arsenium znany Jako Arsenie Toderas. Na pewno znacie jego solówki
Dan Fan
z tych nowszych to mi sie nie podoba ,,wake up''
ale za to ,,rumadai'' jest bardzo fajne - nawet u nas w radiu slyszalam
Moderator
noo bo to zapuszczją od niedawna. Z tego jak doglądaliśmy kariery Arseniego to myslę, ze Rumadai to najlepszy powrót na listy przebojów. Brava dla tego pana
Moderator
Jedną z tych piosenek, bodajże "Bang bang" Arsi śpiewa z Andreą Balan. Czy ona jest jakoś spokrewniona z Danem?
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Dan Fan
z tego co wiem to tylko zbierzność nazwisk
Moderator
Nie nei jsą spokewnieni. Oooo to super bardzo lubie Andree Dzięki za tytuly.
Dan Fan
a macie moze linka do nowych piosenek Arsa?
Moderator
Masz tutaj z koncertu songi
Bang bang
http://www.youtube.com/watch?v=O7-rYgEJlds
Summerboy
http://www.youtube.com/watch?v=-CBzqVxa … re=related
ZARĄBISTE SĄ!!!! Nowa plyta Arseniego bedzie super! MUSZE JĄ MIEĆ! Kupei teraz na stacji w grudniu w Buku hahaa
Niestety piosenek nie mam
Dan Fan
Summerboy lepsze według mnie niż te Bang Bang ^^
A co do Rumadai i Wake Up, bo chybajeszcze się nie wypowiadałam... Pierwsze to strzał w dziesiątkę i b. mi się podoba x] A Wake Up...yhh.. drażnią mnie takie teledyski, bo do d*** muzyka, a teledysk jeszcze gorszy. Oczywiscie wybaczcie, jezeli komus sie podoba ;]
Dan Fan
mi sie wake up odrazu nie spodobal..;piosenka slaba i teledysk tez, ale rumadai jest calkiem w porzadku
Moderator
O, taaak. Teledysk do "Wake up", aż żal patrzeć. Nie chcę być złośliwa, ale coś się Arsi'emu nie wiedzie....
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Dan Fan
Ktoś kiedyś tak gdzieś napisał :] Dlatego Arsi powinien czasem brać przykład z Dana ;]
Tak jest Powinien zacząć się tak wygłupiać jak nasz Danuś
Przy okazji pobawiłby się trochę lalkami
Nie wiem jakie są teraz relacje między Nimi, ale jeśli Ars nadal ma uraz do Dana, to raczej nie będzie się na Nim wzorował
Danulka