Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Nie wierze w to w ogóle. Nie chce wierzyć. I ja nic zadziwiającego w tym nie widze.
Na oficjalu pojawił się ten temat i taki link.
http://curaj.tv/no-comment/dan-balan-s- … r-pe-sine/
....
Co o tym wszystkim myślicie?
Debiutant
Że niby Dan pijany na koncercie ?!?!?! Nie wierzę !!!
Ja w to w ogóle nie wierze. Przecież Danek wyglądał tam bardzo pięknie. Czego oni chcą, a że czasami nie wchodził w odpowiedni drzwięk? No przepraszam, niech sami wyjdą i zaśpiewają live tyle piosenek!
Debiutant
Tak , co oni sobie myslą ?!?!
Debiutant
Na stronie www.bucharestherald.ro jest filmik z występu Dana w dobrej jakości oraz cały opis. Oskarżają Go, Ze albo byłpijany albo pod wpływem narkotyków, oceńcie sami
Fan
To jest chore !! przecież Dan normalnie sie zachowywał ... ja tam nie widze w tych filmikach nic dziwnego ... a poza tym Dan to dorosły facet, po co miałby sie upijać przed koncertem ??
Wielbiciel Rumunii
ej wieszają na nim psy, bo za dobrze mu sie układa w interesach... o ty im napewno chodzi
a tak wgl to niech się nie interesują tym za bardzo.. bo jak Dan by chciał to mógłby pójść do sądu i oskarżyć 'tamtych' o zniesławienie czy coś!
Moderator
Hm, po pierwsze ta informacja była już na Forum poruszana Czyli, że jest stara, bodajże z 2008 roku
(Chyba, że to coś świeżego?)
I o ile pamiętam, to nie była prawda.
Dan miałby się zalać a potem dać koncert? No chyba by go menager i reszta asysty nawet nie wpuściła na scene
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Boże. Ja jakoś nie widze tam nic dziwnego? Dan zawsze tak się wygłupia na scenie. I jakos nie wierze w te narkotyki, albo coś. Dan zrób coś z tym!
Ta sprawa jest z 14 października.
Ostatnio edytowany przez Jagus999 (2010-10-19 14:13:24)
Moderator
Czyli w takim razie to już drugi raz kiedy Dana oskarżają o bycie nietrzeźwym i branie narkotyków ...
Widać, że ludzie nie mają co robić ....
Ja tam w to nie wierzę...
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Crazy Loop
Oczywiście to kłamstwa ! Jak Dan mógłby cos takiego zrobić ?
I że niby jakieś narkotyki ??
Ludzie juz naprawde nie mają co wymyslac
Dan Fan
Dan pijany ??? I to w dodatku na scenie ???
Bzdury wielkie bzdury !
Nie wierze w to !
Fan
Ludzie którzy to wymyslali jacys pier****ieci są .
No sorry takie bzdury wymyslać ?
Nie maja się za co wziąć
Psieprosiam bajdzio zia psiekleńśtwo xDD
Ostatnio edytowany przez Danowa5346 (2010-10-19 17:35:35)
No ja....cie kręce. Niech lepiej zbierają znaczki a nie wymyślają jakieś plotki. Biedny Dan. Co on musi mieć za zycie z nimi