Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Fan
Ostatnio czytałam gdzieś w necie że Dan Balan gwiazda swietnej muzyki ma przybranego brata !!!!!!!!!
Nie wiem gdzie to jest bo tak sie na to natknełam - szukałam , szukałam ale niestety nic nie znalazłam ponownie .
Ale gdy znajde ( bo nadal szukam ) oczywiscie wkleje to tu. Postaram sie przynajmiej
Ale nie wiem czy w to wierzyć czy nie . A wy co o tym myslicie ? Bo może rzeczywiście może tak byc ?
Crazy Loop
Może i tak . Ale Dan chyba by o tym powiedział . A moze właśnie to ukrywa i nie chce powiedzieć ale może to zwykła plota i tyle
Ale swoą drogą dziwne bo coś mi sie wydaje że czytałam kiedyś coś podobnego ....
Moderator
Ej to jakiś kanał jest mówię Wam
Taaa i co? Może jeszcze się dowiemy, że Dana wychowały małpy w dżungli bo Lumiła to nie jego biologiczna matka, a ojciec Dana przyleciał z kosmosu i adoptował swoje dzieci, w tym Sanda, nie była nigdy biała bo wychowała się w Kongo i jest rastafarianką
Nie wierzcie we wszystko co znajdziecie w necie a w szczególności w takie brednie typu przybrany brat czy choćby to zamieszanie z imieniem Aiden
Póki Dan nie potwierdzi - nie uwierzę. Tyle w tym temacie.
Ostatnio edytowany przez Dracool'ca Balan (2010-09-22 17:06:32)
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Tak a do tego na dokładkę jeszcze Dan odsiadywał wyrok w irackim więzieniu za to że nakarmił marihuaną swojego chomika ....
Wgl. niby gdzie by tego brata swojego ukrywał? Co? No może jeszcze napiszą że go w kieszeni trzymał ... Bez sensu ...
Nie no skończmy temat bo się z tego jakaś farsa powoli robi
Ja jeszcze nie moge się powstrzymac zeby dodać, ze tym przybranym bratem jest na pewno Dumitru Rusu (chłopak Sandy), który ukrywa ze jest bratem Dana, by być z jego siostrą, bo to wcale nie jest jego siostra
i w ogóle to wszystko jak Moda na Sukces
zaraz wyjdzie z Ludmila jest siostrą Dana xD
Crazy Loop
To pasuje bo ta jego mama tak młodo wygląda
Rzeczywiście nie ma poco w sensie nie ma sensu ciągnąć tego tematu
Ale ja sama nadal go
Musiałam to napisać
Moderator
Paranoja
Nie cierpię kiedy gazety, i media internetowe robią takie sztuczne zamieszanie wokół osób które lubię.
Absurd i jeszcze raz absurd.
Madness Fan
He he dobre, naprawdę sie uśmiałm
ciekawe co oni jeszcze wymyslą? Może Dan ma 12 żon a z każdą po 3 dzieci? nie no ale głupoty
Dan Fan
Jak to czytałam to myślałam że spadne z fotela
Ludzie jakie to glupie
Dan Fan
Niemożliwe żeby Dan miał brata !!!
Bzdury i tyle
Dan Fan
To chyba normalne
Jeśli by miał (w co nie wierze) to czemu go nie widać za zdjęciach rodzinnych
Moderator
No właśnie! Bardzo dobre spostrzeżenie DoMka.
A to tylko dowodzi, że Dan NIE MA brata i ktoś zwyczajnie nam kity wciska.