Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Moderator
Im dalej od ich rozstania to coraz bardziej watpię w to, że usłyszymy jeszcze O3
A póki co mamy naszego Dana i jego fantastyczną karierę solową Cieszmy się z tego
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Madness Fan
Jestem tego samego zdania co Dracool'ca, że O3 już chyba nigdy nie wróci hmm myślę, że wolę Dana z jego karierą solową i obecnym image.
Moderator
Ja chyba też ... Oczywiście miło by było usłyszeć chłopaków razem, ale ...
Póki co czekamy na nowy teledysk do JS Wgl, co tak długo Dan?? Teledysku się nie kręci 2 lata, wrzuć jakieś nitro i prędzej, prędzej
Ja bym jeszcze chciała to cudo na wakacjach zobaczyć
Ja też chciałabym to jak najszybciej zobaczyć.
Muszę jednak przyznać, zę troszeczkę się obawiam.
Pewnie Danuś będzie chciał pobić Chica Bomb....
Moderator
Jagus999 napisał:
Pewnie Danuś będzie chciał pobić Chica Bomb....
Dobrze to ujęłaś
Sama mam pewne obawy, a Dana wyobraźnia mnie przeraża
Madness Fan
A pamiętacie jak Dan był w tej telewizjii 'Jurnal TV" ?
Mówił tam, że nowy klip ma być gdzieś w maju i raczej chodziło mu o tą piosenkę bo mówił że chce aby ten teledysk był lepszy od Chica Bomb czy jakoś tak.Więc bac się można (a nawet trzeba)
Najgorsze jest to że to ponad pół roku...
Ale słuchając innych piosenek zleci szybko
Ostatnio edytowany przez wampirzycax3 (2010-08-22 15:23:10)
Wielbiciel Rumunii
ej zanim powstanie klip to jeszcze usłyszymy nie jedną nową piosenkę Dana xd a znając życie teledysk zobaczymy wcześniej.. wiecie ... te przecieki... ;p
Moderator
No tak
Ja obstawiam wrzesień, październik Jeśli Dan rzeczywiście zabrał się do roboty, to powinniśmy to mieć "na dniach".
No serio, clipu do piosenki nie robi się wieki
Najdalej koniec roku, ale to już będzie moim zdaniem ze strony Dana gruba przesada
Zobaczymy. Dan nas nie zawiedzie. A jeśli teledysk się opóźni to znaczy, że Dan się postarał i mamy się czego bać
To tak jak z Chica Bomb. Jak już wypuścił teledysk to nas wszystkich zatkało Ja siedziałam 10 minut przed kompem i nie wiedziałam co powiedzieć.
Teraz zapewne będe siedzieć pół godziny
Madness Fan
A tak szczerze mówiąc to gdy wyszła piosenka Chica Bomb to niewierzyłam że to piosenka Dana (taki zwariowany a tu taki fajny clubowy kawałek) ale jednak uwierzyłam
Też mnie teledysk zaskoczył i już się boje jaki ten bedzie
Moderator
Mnie Dan zaskakuje, niezmiennie od czasów O-Zone
Teledysk, skoro pojechał go robić aż do NY, to z pewnością nie byle co Z jednej strony mam wrażenie, że będzie podobny do CB,a z drugiej sama nie wiem
Kto by się np. spodziewał, że w "Crazy Loop ma ma ma" Dan będzie pizze roznosił i zdemoluje pokaz
(Pardon, raczej uratuje
)
No tak. Zgadzam się z Tobą Draco. Od kąt tylko jestem fanką Dana z każdym teledyskiem jestem zaskoczona. Co jak co, ale Danowi pomysły nigdy się nie kończą. Już kiedyś nawet o tym pisałyśmy
Madness Fan
Pomysłów to on ma milion na sekundę albo jeszcze więcej na mniejszą ilość czasu
Crazy Loop
Ta piosenka jest super jak raz ją usłyszałam to oderwac sie nie mogłam W kółko ją słuchałam . Sie skończyła to od nowa znowu sie skończyła to jeszcze raz. Tylko przez słuchawki bo mama była w domu... HeHe żeby nie słyszała...
No i czekam na teledysk. Ciekawi mnie jak Dan tam będzie wyglądał. Ale na pewno cudnie jak zawsze
Ostatnio edytowany przez karolka@dan31 (2010-08-29 12:38:52)