Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Crazy Loop
Nie wiem co wszystkie jego fanki w nim widzą ( oczywiście Biebera )
Moderator
Ten cały Bimber wygląda jak podrostek i śpiewa piosenki rodem z High School musical .... Żenada po prostu.
Ja nie wiem skąd się wzięła moda na promowanie dzieci w show biznesie ... Po pierwsze to odbieranie dzieciom dzieciństwa, a po drugie ...
No wystarczy popatrzeć na tego Justina .... Przecież to się niedobrze robi od samego patrzenia.... Szkoda słów. Ani to talentu nie ma ani wyglądu.
Dan to Dan Od razu widać, że utalentowany i przystojny
On przynajmniej doszedł do sławy ciężką pracą (bo lekko to mu nie było), a tu, wzięli pierwszego lepszego kmiotka (mam na myśli Biebera) wstawili do telewizji i wielki gwiazdor z niego ....
Artysta ze spalonego teatru normalnie
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Wielbiciel Rumunii
tym bardziej że Dan uczęszczał do szkoły muzycznej o ile dobrze pamiętam... A Biebera to chyba YouTube lub na MySpace wychaczył... pfff też mi coś... w takim razie ja też mogę trochę popiszczeć do mikrofonu wstawić to na jakąś stronę i zacząć się promować ;p
Debiutant
Nie no sorry jak mozna Dana do tego dzieciaka porównać ? Przeciez on 18 lat nie skonczył ten Bieber
Naprawde zal mi go .
Dan - dorosły facet
Bieber - synus mamusi
Dan Fan
No jasne . Justin Bieber to dzieciak !
Na pewno Dan jest od niego o 10000000 % przystojniejszy .
Sorry , Dan nie jest od niego PRZYSTOJNIEJSZY bo JUSTIN BIEBER wcale nie jest przystojny
Crazy Loop
No co prawda to prawda.
Wczoraj ogladałam jego zdjęcia. Normalnie porażka.
( Zdjęcia Biebera )
Debiutant
Popieram przedmówczynie. Justin Bieber (wnioskując po brzmieniu jego głosu) prawdopodobnie nie przechodził jeszcze mutacji. Dan to oczywiście co innego Nie będę wymieniała różnic między nimi, które i tak były by korzyścią dla Dana bo nie zmieściła bym się tutaj
wyjaśnijmy sobie coś okey Justin Bieber czy jak wy tam go nazywacie, nie dorasta Danowi do pięt ten Cały Justin to kompletny szajs niedość że nie umie śpiewc to jeszcze ma 2 tatuaże bzdeta łeeeee. A Dan chociaż coś w życiu przeżył no niee i nie wywali sie na scenie(nigdy) jak Justin Bimber (bo justin sie wywalił)
więc Justinek spadówa:P
Moderator
dama290 napisał:
to jeszcze ma 2 tatuaże bzdeta łeeeee. A Dan chociaż coś w życiu przeżył no niee i nie wywali sie na scenie(nigdy) jak Justin Bimber
(bo justin sie wywalił)
Heh ....
Sprostowanie
Dan też się już wywalił na scenie
Każdy fan to pamięta
Pamiętny incydent z Brasov
Nie wiem czy ten cały Justinek się wywalił czy nie ... nie obchodzi mnie to, ponoć kiedyś zarwał butelką w czachę
A co do tatuaży ... może i ma ale chyba takie z chipsów ....
Ja tam tatuaże uwielbiam, ale jemu to nie pomoże być bardziej "dorosłym" ... i tak wygląda jak dziecko prosto z pieluch....
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Dan Fan
Zgadzam się.
I pamiętam ten upadek Dana na scenie.