Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Fan
nic nie mowie, obejrzyjcie same, (ja co prawda o malo palpitacji nie dostalam ale zyje )
http://www.dailymotion.pl/video/xae80s_ … hoot_music
Ostatnio edytowany przez Nowa-Ada (2009-09-05 22:55:47)
Moderator
O.o
Ja piernicze, ale sesja Rewelka! Choć w tym niebieskim golfie wyglądał jak TurboDymoMan
Niektóre stroje - MaSaKrA!!!!!!
Jak ja mam obiad spokojnie zjeść???
A włoski prostownicą prostowane O.o miodzik, fajny fryz po prostowaniu to mi się podoba
Dzięki za linka
Jeszcze tylko 1 pytanie To w paski kolorowe to była kiecka, kieckospodnie, tunika jakaś czy lepiej nie pytać???
Ostatnio edytowany przez Dracool'ca Balan (2009-09-06 10:05:53)
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Juzuu matko...aż mi sie w głowie zakręciło!! Matko...słów mi brakuje
On jets taki cudowny...taki pięęęęknyyy...
I w tym ręczniku!! I jak mokry...
Jezu może napisze coś bardziej normalnego jak dojde do siebie!
Moderator
To a la Miss mokrego podkoszulka rozwala Boski jest, i ten ręcznik
Szkoda że mu dalej nie poleciał
Fan
Dan jest piekny.....a te ujecia z recznikiem to sa powalajace z nog , az sie podniecilam
, no wlasnie, co to jest co on ma na sobie, tunika? spodnica? mnie to na spodniczke wyglada mimo wszystko, chyba Dan nie chce z crazy loopa transwestyty zrobic
ja mysle ze to worek ale ten niebieski golf i te gacie do tego to loool po prstu, ej doslownie brak slow, zgon na miejscu, ale czemu tak zaslanial klate tym recznikiem no
bbaba nie jest przeciez
ale filmik rewelka po prostu szok, ale slitasny tam to ahhh *____* dzieki za filmik
me too *___* ej ale on sie wstydzi tej klaty czy co? bo zazwyczaj faceci ja pokazuja
Dan Fan
On poprostu nie chciał żeby mu wszystkie fanki na zawał pomarły dlatego sie zakrywał :)Kto by pozniej jego płyty kupował
Świetny ten nowy look I musze powiedziec ze faktycznie jest jakies podobienstwo z TurboDymoManem
Ciekawe kto mu zaprojektowal te stroje
To sa takie specjalne spodnie zeby podczas skokow mu nie pękły na tyłku
Ostatnio edytowany przez Sabina (2009-09-06 17:59:10)
Padłam na zawal, brak powietrza i ze smiechu. W Danie w garniturku czy tez zmoczonym sie zakochalam jeszcze bardziej niz wczesniej(jesli sie da). Ale Crazy Loop rozbraja tą spodniosukienka z "wylotem"(moze rzeczywiscie zeby mu gatki nie pekly ;) ). A ten garniturek w mazaje jest boski w sesie smieszny, pasuje idealnie do Crazy Loop'a ;) A na koniec Dan w przescieradle cudownie...genialna klata...
Ostatnio edytowany przez ArianaSi (2009-09-06 18:23:36)
Hah To jest po prostu piękne
Hah...no i nasze obawy się sprawidziły Dan jest jeszcze piękniejszy (nie wiem jak mu się to udało, bo przecież wcześniej już był najpiękniejszy).
Nie moge sie na niego napatrzeć po prostu
Patrze 7 raz i mi sie nie znudzilo, musze zgrac na komorke...Dan jest tak cudowny ze, 7 cudow swiata to pikus(bez obrazy). Danowi jest cudownie w takich garniturkach z fajna koszulą, jak jakis biznesmen, cudowny...
Mam fotki>>> http://img441.imageshack.us/gal.php?g=capturerm.jpg
Niestety z filmiku, ale są
Ostatnio edytowany przez ArianaSi (2009-09-06 19:02:59)
Widziałam te fotki
A ja mam na komie...hmm...tylko ze przerobiłam sobie roszerzenie, ale mam jakoś dziwnie ... że głos jest normalnie, a filmik jest nieco przyśpieszony...i tak sie mija z głosem
Moderator
Masakra Od wczoraj to mój ulubiony filmik z Danem
Najlepsza jego sesja