Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Myślę, że na pewno słyszałaś tę piosenkę tylko, że znasz ją w angielskiej wersji jaka była u nas w stacjach radiowych. Chodzi o piosenkę "Kylie". Ja słyszałam najpierw "Dragostea de inchiriat", to jest ta sama piosenka tylko, że po rumuńsku i moim zdaniem dużo lepsza niż w j. angielskim
Tutaj możesz sobie posłuchać Dragostea de inchiriat
Danulka
Dracool'ca BalanModerator 
No tak! Jasne że to słyszałam;). Jak tytuł potrafi zmylic... Wersja rumuńska rzeczywiście świetna;)
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Mam do was pytanie zespół Akcent chyba jeszcze istnieje to dlaczego Marius odszedł od zespołu?

Aż tak się w kwestię Akcentów nigdy nie zagłębiałam, więc nie mogę Ci odpowiedzieć na to pytanie.
Moderator 
A już jestem aby odpwoedzieć. Tak isniteje dalej mają sie doskonale i wlasnie wyszlo ich Lovers cry juz na vivie można oglądac teledysk. A Marius odszedl bo mial tkai kaprys

Prosto, zwięźle i na temat Ja bym od razu cału wywód na ten tamat dała
W sumie dobrze że miał "kaprys". Sam też sobie nieźle radzi ma fajne solówki
Karolin@ BalanMadness Fan 
Mi bardzo podoba się teledysk do 'Rain'.. i w Akcent i solowo jest świetny.
Jak dobrze pamiętam to on to chyba śpiewał w Bydgoszczy? Właściwie wtedy dopiero usłyszałam (od prezentera) że Akcent się posypał i Marius daje solo
Marius... Teraz niezłe kawałki z Giulią kręci... Podoba mi się ten duecik.
Moderator 
Marius wydal już nowy singiel jest to na razie projekt ale możecie go posluchać. My na forum twierdzimy, ze bedzie to hit i przebije Rain
http://www.trilulilu.ro/georgerdv/a4008707a44bce

Fajna piosenka, ale mnie jednak zdecydowanie bardziej podoba się "Rain"
Danulka
Moderator 
Nie iwem mi jakoś podoba się bardziej Obsession i lepiej mi się ją śpiewa Ponadto gdzies tak czerwiec lipiec wychodzi kolejna płyta Mariusa gdzie neistety będzei tylko 5 piosenek