Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Kilka miesięcy temu Dan przygotowując się do koncertu w Brasovie przewrócił się na scenie ćwicząc jeden ze swoich podskoków jakie wykonuje jako Crazy Loop.
Wszystkiemu winna była zła konstrukcja sceny. Dan odczuł boleśnie ten upadek, miał przede wszystkim poobijaną prawą stopę. Zaraz po tym wydarzeniu został odwieziony do szpitala.
Lekarze zalecali Mu 4 dniową przerwę. Dan ostatecznie wykorzystał 2 tygodnie na powrót do zdrowia.
Poniżej zamieszczam filmik z owej próby:
Niefortunna próba
Źródło: www.dan-balan.com
Danulka
Moderator
Przepraszam że to napisze ale moge to wyslac do smeichu warte? wiem że bidulka to bolalo ale on lekko podskoczyl i wpadl z podlogą. Przepraszam ale ja mam czarny humor. To bylo śmieszne troche.
No, ale jednej osobie do śmiechu na pewno nie było Tą osobą był Dan
Danulka
Biedulek! To musiało boleć i to bardzo! Bardzo mu współczuję. Ale ja tak jak Shadow Morowind śmieję się z każdego upadku podknięcia po prostu wszystkiego. Ale Dan ech.. biedaczek.
Moderator
Biedaczek nie beidaczek. IWdać że zatrzymal się rękami a wyszlo że nogi. Kiedyś Adrian z Akcent się poślizgnąl niestety nie widzialam tego ale też pewnie bym tak się zwijala ze śmiechu
Dan Fan
Hmm może dobre w tym złym jest to, że Dan upadł na próbie a nie na koncercie. Ja jak to pierwszy raz widziałam to się trochę nawet wystraszyłam x] Bo tu taki skok i...dup.
Madness Fan
Shadow Morowind napisał:
Przepraszam że to napisze ale moge to wyslac do smeichu warte?
wiem że bidulka to bolalo ale on lekko podskoczyl i wpadl z podlogą. Przepraszam ale ja mam czarny humor. To bylo śmieszne troche.
No wiesz... do śmiechu warte? Choć szczerze jak pierwszy raz to zobaczyłam to zwijałam się ze śmiechu dopiero po chwili do mnie dotarło, że mógł sobie coś zrobić...
Dan Fan
cos ta podloga marnej jakosci
Czytałam ze to wina tych monterow, bo chwile wczesniej Dan pytal sie czy wszystko gotowe(widac to na filmikach) i dostal odp pozytywna... ale ponoc czegos tam nie zabezpieczyli. Dan troche sie potlukl, ale najwazniejsze ze to nie bylo nic powaznego.
Moderator
No coż, wszyscy nawet gwiazdy miewają swoje wzloty i upadki, no w tym wypadku akurat upadki;), ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i Dan nidługo doczeka się też swoich wzlotów.
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Madness Fan
Ten wypadek nauczył chyba osoby montujące sceny, żeby kilka razy sprawdzić czy przypadkiem postawiona przez nich konstrukcja nie runie...
Dan Fan
I osoby piszące opowiadania, żeby 2 razy pomyśleć zanim coś napiszą... bo potem może się to w realu sprawdzić, nie Karola? xD
Madness Fan
Ooo... tak.. już nigdy nie będę takich rzeczy wymyślać... Dowiecie się już wkrótce o co chodzi...
Ostatnio edytowany przez Karolin@ Balan (2008-11-17 18:36:08)
Wielbiciel Rumunii
taa słyszałam o tym dobrze, że to nic poważnego...