Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Addicted to Dan
no no no... wróciłam po kilkudniowej przerwie i co ja tu sie dowiaduje?
uwierzyć nie moge... ja sie spodziewałam że on to zrobił w wieku minimum 18-20 lat... a tu prosze 15 lat i już do łożka z dziewczyną poleciał...
nie wiem co o tym myśleć...
rozumiem że dużo osób nawet młodszych przeżyło już swój pierwszy raz ale zatkało mnie jak to przeczytałam że Dan był wtedy 15-letnim chłopakiem i ja uważam ze to jest jeszcze z wcześnie...
Moderator
No ja się z Asią zgadzam
Wg. mnie nie ma co się dziwić, normalna sprawa
Zresztą, każda z nas chyba co nieco o Danie wie to mogłyśmy się tego spodziewać
Przynajmniej ja się spodziewałam
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Moderator
Ja też nie
W ogóle mnie to nie wzięło jak to czytałam pierwszy raz
Nie wiem czemu
Tak po prostu to lekko przyjęłam
Moderator
Dokładanie
Ludzie gorsze rzeczy robią
To się da zrozumieć
Totaly love Dan!
no w sumie sie da.. ale teraz mam zepsute zdanie o danie ze on tylo o jednym mysli
Moderator
Ja tak miałam kiedyś
Ale nie uważam żeby myślał tylko o jednym
Chyba ...
ludzie no! jhak zjesz bulke to tez myslisz tylko o jednym (w tym wypadku o bulce xD)
nic sie nie stalo na serio
Myślę, że niektóre z Was jakoś nie specjalnie się tym przejęły z tego względu, że Dan decydując się na poznanie tej sfery życia w wieku 15 lat zrobił to po prostu z ciekawości. Nie ma być więc o co zazdrosnym. Bardziej można by było czuć zazdrość wtedy, kiedy byłoby wiadome, że Dan był bardzo zakochany w jakiejś dziewczynie i z nią zaczęły Go łączyć właśnie takie bardzo bliskie relacje.
Rozumiem też te osoby z Was, które odebrały to raczej niezbyt dobrze. Dan właściwie od zawsze pokazywał siebie jako chłopaka ze skłonnością - jak to chyba On sam kiedyś określił - skakania z kwiatka na kwiatek. Nie jest to nic imponującego, ale dość typowego u mężczyzn
Ja osobiście wolałabym żeby Dan był osobą, która podchodzi rozważnie do życia. Niech wiąże się z tą dziewczyną, która doceni przede wszystkim Jego samego, to jakim jest człowiekiem a nie to, że jest sławny. Wtedy z taką dziewczyną może sobie planować życie, bo będzie wiedział, że na taką dziewczynę może liczyć i nawzajem będą dla siebie wsparciem
Danulka
Tak zgadzam się z przedmówczynią mom.
Moim zdaniem Dan zasługuje na kogoś kto będzie mu oddanny i na którego będzię mógł zawsze liczyć...Nie ważne czy na wozie czy pod wozem...
Moderator
No Danulka strzeliła w dychę jak nic
Ja pomimo że zaliczam sie do osób o których Ania pisała w pierwszym akapicie to rozumiem również te drugie
Z tym wyjątkiem, że jak słusznie zauważyła Ania, Dan zrobił to z czystej ciekawości i nic więcej, na prawdę.
Wiec nie wiedzę jakiegoś specjalnego powodu do rozpaczy
Tym bardziej że było - minęło
Dracool'ca Balan napisał:
No Danulka strzeliła w dychę jak nic
Ja pomimo że zaliczam sie do osób o których Ania pisała w pierwszym akapicie to rozumiem również te drugie
Z tym wyjątkiem, że jak słusznie zauważyła Ania, Dan zrobił to z czystej ciekawości i nic więcej, na prawdę.
Wiec nie wiedzę jakiegoś specjalnego powodu do rozpaczy
zgadzam sie z Ania i z cytowana wypowiedzia Ewy
Dracool'ca Balan napisał:
hehe udzielilo Ci sie xD