Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Wielbiciel Rumunii
Każdy czlowiek ma w sobie pewne wady i zalety... Niezależnie od jego pozycji w show biznesie itd.
hmm[?] Czy nasz Dan wady? Ależ ma :
1. Jest nieosiagalny dla nas, fanów/fanek...
2. Kopci fajki...
Ktoś ma jeszcze jakieś pomysł co do jego wad?
Wielbiciel Rumunii
hehe tak zawsze można rzucić ... a niby po co produkują Niquitin albo Nicoret[?]
Addicted to Dan
no żeby rzucać te okropne fajki... hmmm... jak czuje dym papierosa to mi sie rzygać chce!!! bleeeeeeee więc przy Dane jesli oczywiscie czuć od niego nimi to bym przy nim długo nie wytrzymała
Moderator
No te fajki to mnie też dbijają A ak w ogóle o Dana wadach to się nie za bardzo mogę wypowiadać bo Go osobiście nie znam a wiadomo, że łatwiej kogoś oceniać jak się Go dobrze zna
niż tylko tyle co z neta czy gazet
A może i fajki już rzucił
Niewiadomo
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Addicted to Dan
to do niego niepasuje... Dan i fajka: niezbyt pauje do siebie ta para
Wielbiciel Rumunii
no własnie... a może to tylko głupie ploty... aby postawić Dana w złym świetle ludzie zrobia wszystko...
Balanowa napisał:
no własnie... a może to tylko głupie ploty... aby postawić Dana w złym świetle ludzie zrobia wszystko...
tez tak mysle, niemamy dowodow
Dan Fan
Myśle że Dan jak każdy ma jakieś wady, ale nie możemy tego wiedzie ponieważ nie znamy go osobiście, nie wiemy jaki jest w prywatnym życiu.A co do fajek to uważam że Dan nie pali, nawet jesli miał kiedys z nimi do czynienia to bylo to dawno wkońcu jest mądrym chłopcem i wie że palenie powoduje choroby krtani, gardła itd. No a głos jest dla niego bardzo ważny więc nie powinien palic
Addicted to Dan
a już by miał głos podobny do głosu Garou czego mu nie zycze
Sabina napisał:
Myśle że Dan jak każdy ma jakieś wady, ale nie możemy tego wiedzie ponieważ nie znamy go osobiście, nie wiemy jaki jest w prywatnym życiu.A co do fajek to uważam że Dan nie pali, nawet jesli miał kiedys z nimi do czynienia to bylo to dawno wkońcu jest mądrym chłopcem i wie że palenie powoduje choroby krtani, gardła itd. No a głos jest dla niego bardzo ważny więc nie powinien palic
dokladnie ja mysle ze Dan wie co robi
w koncu no niema 15 lat tylko 30 wiec mozg ma
Moderator
To już nie był by głos tylko ryk jakichś ćpunów na głodzie
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Fan
Jest ostatnio strasznie chudy Jak zobaczyłam go w teledysku "shut up" kiedy zaczyna tańczyć z Johanną (w pewnym momencie wygląda jak patyk) to mnie zatkało