Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Dan Fan
U nas ostatnio na religii jak pani wyszła to chłopaki zaczęli gadać że my się zakochaliśmy w Danie Baranie
Cała klas tylko o tym mówiła,ale pani weszła i cisza jak makiem zasiał
A na przerwie nam dokuczali i chodzili z nami podśpiewując Dan Baran,Dan Palant
Taki jeden chłopak powiedział że teledysk do Chica Bomb jest zboczony
a drugi powiedział muza średnia teledysk lepszy
Wiec są zdania podzielone
Fan
mam podobnie jak DoMkA1246 . właśnie kłóce sie z takim chłopakiem na gg . on lubi Gortata i mówi, że gdyby Dan bił sie z Gortatem to nic by z niego nie zostało . nie wiem czemu w szkole wszyscy tak sie uwzięli na Dana ...
Crazy Loop
DoMka1246 napisał:
U nas ostatnio na religii jak pani wyszła to chłopaki zaczęli gadać że my się zakochaliśmy w Danie Baranie
Cała klas tylko o tym mówiła,ale pani weszła i cisza jak makiem zasiał
A na przerwie nam dokuczali i chodzili z nami podśpiewując Dan Baran,Dan Palant
Taki jeden chłopak powiedział że teledysk do Chica Bomb jest zboczony
a drugi powiedział muza średnia teledysk lepszy
Wiec są zdania podzielone
O tej religii nic nie wiem , kiedy to było ?
Ale to że mówili że teledysk zboczony to akurat słyszałam , to gdzies przy mnie było .
Moderator
No właśnie, też mnie to nurtowało Wgl. w tym wątku jakoś nie mogę ogarnąć atmosfery
O kaman
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Jak ja zaczęłam gadać o Danie wszyscy mówili że to dałn, i że bzyka się z laskami w teledyskach przezyawaja go od różnych np. Daun banan dan gej itd.
kórde to takie wkurzające a na polskim jak mieliśmy opisać swojego ulubionego piosenkarza lub aktora to wszyscy a Aldona to pewni o tym Danie napisze:D
a ja ze oczywiście. Już moje koleżanki ja tak o nim nawijam zaczynają go lubić
nawet jego piosenki z mojej komy sobie przesyłają, a chłopacy cały czas go nienawidzą i robią moje zdj z Danem: moje z zdjęcie z klasowego a jego z neta i na programie to wtedy jakoś złączają niewiem jak już teraz jedno mam jego zdjęcia z neta przerabiają w klauny itd.