Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Addicted to Dan
a nie wiecie jak można tą piosenkę ściągnąć? jak wiecie to napiszcie PLEASEEEEEEE!!!!! Nie jestem za bardzo zorientowana w komputerze i jak można szybko i łatwo ściągnąć piosenkę. HELP ME PLEASE. taka mała gówniara jak ja sie nie zna na kompie tak dobrze jak starsi niż ja...
CrazyAboutDan napisał:
a nie wiecie jak można tą piosenkę ściągnąć? jak wiecie to napiszcie PLEASEEEEEEE!!!!! Nie jestem za bardzo zorientowana w komputerze i jak można szybko i łatwo ściągnąć piosenkę. HELP ME PLEASE. taka mała gówniara jak ja sie nie zna na kompie tak dobrze jak starsi niż ja...
ja też nie wiem podałby ktoś stronkę czy coś??
Moderator
Song jest super!.
[Musisz być zalogowany, aby przeczytać ukrytą wiadomość]
Moderator
Możecie spróbować tak jak ja to zrobiłam. Pobieracie z Youtube za pomocą Ultra Get Video Downloader (Kopiujecie URL z YT i wklejacie do programu. ULVD dostępny za free na www.dobreprogramy.pl a jeśli ktoś chce mp3 lub mp4 to potrzebny jest konwerter, ponieważ program nie zapisuje domyślnie na ten rodzaj pliku, a po za tym nigdzie oprócz YT chyba tej piosenki nie ma
).
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Addicted to Dan
ta piosenka już jest niedostępna na YouTube, jest napisane: "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez Dan Balan." Pewnie to sprawka Dana.
Addicted to Dan
niech ktoś mi tą piosenkę na e-maila prześle, PROSZĘĘĘĘĘĘĘĘĘ!!! ratujcie!!! to mój e-mail: zofijka_2@wp.pl
błagam niech ktośmi ją prześle!!!
Addicted to Dan
Dracool'ca Balan napisał:
To proste
Tym KIMŚ jest nasz kochany DANIO
To musi być On
Przecież rachunek jest prosty:
GENIALNY TEKST + MELODYJNA ARANŻACJA + BOSKI MĘSKI WOKAL + ODROBINA KOBIECEGO GŁOSU = PIERWIASTEK Z "CRAZY LOOP'A" DO KWADRATU = DAN BALAN I JEGO NOWY HICIOR
Teraz to ja mogę powiedzieć, że Pitagoras to przy mnie zero, a Tales niech się deskami z podłogi nakryje
mamy tu twórcę nowej mamematyki i zarazem mistrza w tej dziedzinie!!!
Moderator
THX Zapiszę sie na Kangura Matematycznego
Za kilka lat w podręcznikach do matmy obok Twierdzenia Pitagorasa i Talesa pojawi się ... Twierdzenie Dracool'ci Balan
(A tak serio to z matmy jestem do bani wolę polski i HS
)
King of Pop - Michael Jackson's "Thriller", text performed by Vincent Price.
Takiego twierdzenia chetniej bym sie uczyla niz Pitagorasa(Z maty geniuszem nie jestem, ale polski to dla mnie buleczka). Wiec popieram genialny pomysl Dracool'ca Balan. A moze zostaniesz ministrem? Zaprowadzilabys porzadek
Wielbiciel Rumunii
Do Danulki i Dracool'ci Balan:
Bardzo chciałabym wam podziękować za przesłanie tego oto utworu jest świetny i mam nadzieje, ze inne tez takie będą
nie wiem jak wam sie odwdzięczyć
Moderator
Cóż Dan zawsze reaguje w końcu musi. Kiedy mu się to znudzi. Ludzie cały czas mu coś podkradają. Na pewno macha songami na lewo i prawo albo nei wiem co. Tak czy siak ja ten song mam i sie cieszę
Musicie mi przesłać tą piosenkę!!! Na YT jest już niestety niedostepna. Proszę Was prześlijcie to mój e-mail Jagoda-94@o2.pl
Błagam...prześlijcie.Dziękuje wam z góry. ;D
Juz ci wysylam, napisz jak dojdzie Musisz posluchac bo piosenka jest naprawde fajna
Napewno to dobry e-mail, bo 2 razy ci wyslalam i zawsze przychodzi ze wiadomosc nie zostala dostarczona poniewaz nie ma takiego adresu. Mozesz sprawdzic czy napewno jest dobry?
Ostatnio edytowany przez ArianaSi (2009-03-02 19:39:18)
Oj przepraszam Cię taki mały błądzik sie wkradł ;/
jagoda-94@o2.pl z małej
Będę wdzięczna jak spróbujesz jeszcze raz <prosi>