Polskie Forum Crazy Loop'a i Dana Balana
Dan Fan
Narazie jeszcze nie jest dostepne wideo z występu (mam nadzieje że już niedługo bedzie)
Jedna z dziewczyn z oficjalnego forum dana umiescila swoje zdjcia z Iasi,wiec umiesycye je tutaj
ps.Dlacyego nie moge wstawic zdjec?
Widziałam te zdjęcia. Ale dziewczy na miała farta śliczne są tez zdjęcia Dana z tą dziewczyną , Dan ma taką fajną minkę
Ale super zdjęcia! No i jak Dan się do tej dziewczyny przytula! Bardzo mi się podoba to, że ma takie podejście do fanów
Sabina napisał:
ps.Dlacyego nie moge wstawic zdjec?
Wstawiłaś złe linki Jak wysyłacie zdjęcia na Imageshack to kopiujcie np. te linki, które są już zapisane między [img][/img] (są u dołu strony), albo jak już wyślecie zdjęcie to kliknijcie na nie, wtedy się powiększy a następnie kliknijcie na zdjęcie prawym przyciskiem myszki i lewym wybierzcie opcję "Kopiuj obrazek"
Wtedy ten adres trzeba wstawić między [img][/img]
I jeszcze jedno. Jeśli wstawiacie zdjęcia to zwracajcie uwagę na to, żeby nie były większe niż 600x450 pix. Za duże zdjęcia zacinają stronkę
Danulka
http://pl.youtube.com/watch?v=UzHHw5FdlC4
To jest filmik Crazy Loop'a z Sylwestra, niestety CL jest bardzo slabo widoczny, ale dzwiek OK.
"Take me higher" śpiewał super mu to wyszło
jak zwykle z resztą
Dan Fan
kolejny filmik z występu:
http://pl.youtube.com/watch?v=s6v68jFhkbA
Dan Fan
Ale szybko sie przebral xDD Wogole czy mi sie tylko wydaje ze On ma zawsze takie swoje ulubione ubranie ktore czesto potem nosi? ;> np ta kurtke juz kilka miesiecy temu mial przy jakims wywiadzie.
Po za tym czemu nigdy Love Is A Simple Thing nie ? ;(
Thx za fotki ;] Laska ma szczescie xD
wg mnie Dan nie wstydzi sie wyjsc 2 razy w 1 rzeczy mi to w zupelnosci nie przeszkadza
i dobrze ze tak robi bo ma fajne ciuchy
szczegolnie taka 1 bluzke
moglby w niej chodzic co tydzien
Madness Fan
Nawet gwiazdy chodzą po kilka razy w jednym ubraniu... Zbankrutował by gdyby codziennie ubierał nowe ciuchy A po za tym to też tacy sami ludzie
No tak wiem ale 1 prezenterka w Polsce ubrała 2 razy tą samą sukienkę
pisały o tym wszystkie gazety
może u nich nie robią takiej afery za takie bzdety
Dan Fan
Zbankrutowalby? Chyba zartujesz. Wiele slawnych lasek nie ubiera 2 razy tej samej rzeczy, bo by siara byla. A jakos nie wierze ze przez kilka dni pod rzad siedza w domu i nigdzie nie wychodza
Spunky Girl napisał:
Zbankrutowalby? Chyba zartujesz. Wiele slawnych lasek nie ubiera 2 razy tej samej rzeczy, bo by siara byla. A jakos nie wierze ze przez kilka dni pod rzad siedza w domu i nigdzie nie wychodza
też tak myślę ale nie rozumiem
dlaczego to dla nich obciach :~
Dan Fan
W sumie gdybym miala tyle kasy to tez bym duzo rzeczy nakupowala xD A jak ktos ma sklonnosc i mozliwosci od szybko mozna uzaleznic sie od zakupow ;]
Przy okazji mozna sobie wyrobic opinie, kto zna sie na modzie, a kto nie ^^
Jak dla mnie Dan ma bardzo fajne ciuchy i jak dla mnie wcale nie musi codziennie w innych chodzić ;D